Lider USR: "Diamantul" de la Sectorul 1 strânge semnături cu un ceas de 21.000 euro contra lui Clotilde Armand

Daniel Tudorache
Daniel Tudorache (Epoch Times România)

Liderul deputaţilor USR PLUS Ionuţ Moşteanu a ironizat campania de strângere de semnături pentru referendumul de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, demarată de cei de la PSD în frunte cu fostul edil Daniel Tudorache.

"Un anchetat penal pentru corupţie, 'diamantul' de la Sectorul 1, strânge semnături cu un ceas de 21.000 de euro împotriva lui Clotilde Armand. El este susţinut de primarul care a băgat Bucureştiul în faliment, Gabriela Firea şi alţi PSD-işti disperaţi că au pierdut accesul la banii publici. Au de partea lor televiziunile de casă ale PSD, cu patroni la fel de supăraţi că au pierdut finanţarea pentru propaganda mincinoasă", a declarat Ionuţ Moşteanu.

Doar în 2020, Daniel Tudorache a plătit către Antena 3 şi RTV 140.000 de euro pentru difuzarea unui clip cu un spital inexistent, prezentat drept o mare realizare a fostului primar de la Sectorul 1.

"Banii au fost tăiaţi imediat ce Clotilde Armand a ajuns la primărie. În fiecare zi, Clotilde Armand este atacată de clanul PSD-Romprest, cu toţii având acelaşi obiectiv: să revină la butoane, de unde pot devaliza în continuare bugetul public. Cu Daniel Tudorache la primărie se pot da în continuare şpăgi, se pot semna contracte frauduloase, banii publici pot fi risipiţi în continuare. USR PLUS o susţine pe Clotilde Armand. Ştiam că nu este o luptă uşoară, multe interese sunt afectate, însă nu cedăm", a transmis Ionuţ Moşteanu.