Lider Pro România: Olguţa Vasilescu nu a cules decât resturi din partidul nostru. Asta e marea ei mutare politică

Constantin Iacov
Constantin Iacov (Facebook)

Constantin Iacov, secretar executiv al Pro România, a reacţionat, sâmbătă, după ce primarul Lia Olguţa Vasilescu a anunţat că organizaţia Pro România Craiova s-a alăturat social-democraţilor, în frunte cu preşedintele acesteia. Mai exact, Iacov a declarat că primarul Craiovei nu a cules decât nişte resturi, în PSD intrând de fapt 11 foşti membri ai partidului lui Victor Ponta, ce au fost daţi afară după alegerile locale.

„Când Ciolacii, Olguţii şi securişti tip conservă construiesc noul PSD! Ştirile create de Lia Olguţa Vasilescu sunt demne de legendarul Radio Erevan: ‘nu i s-a dat, ci i s-a furat şi nu era o maşină, ci o bicicletă’. Doamna primar al Craiovei anunţă cu mândrie faptul că toată organizaţia PRO România din oraş, împreună cu preşedintele ei, ar fi trecut la PSD.

Din păcate pentru fosta jurnalistă, adevărul îi strică ştirea-bombă: Cătălin Resceanu nu este preşedintele organizaţiei, iar cei ‘peste 400 de membri’ sunt de fapt 11 foşti membri, daţi afară după alegerile locale. Marea mutare politică a Liei Olguţa Vasilescu este doar o culegere de resturi”, a precizat Iacov pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Iacov s-a întrebat dacă, „până ieri, marele partid”, PSD, are persoane pe care se poate baza în municipiul Craiova dacă primeşte cu “mare pompă” în rândurile sale oameni care au avut rezultate proaste pentru Pro România.

Reamintim că, într-un mesaj postat vineri pe Facebook, primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat că a confiscat întreaga organizaţie locală a Pro România, cu precizarea că aceştia ar fi schimbat taberele pentru proiecte, şi nu funcţii. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne