Lider ALDE, imediat după ce s-a decis ieşirea de la guvernare: S-a distrus economia!

Preşedintele filialei ALDE Gorj, Ion Iordache.
Preşedintele filialei ALDE Gorj, Ion Iordache. (Screeshot Youtube)

La scurt timp după ce ALDE a decis să iasă de la guvernare, preşedintele filialei Gorj, Ion Iordache, a acuzat că abordarea PSD asupra politicilor economice, deşi a fost susţinută şi de partidul din care face parte, a fost una greşită, având ca efect distrugerea economiei.

Întrebat, luni seara, dacă era cazul ca ALDE să iasă de la guvernare, preşedintele ALDE Gorj, Ion Iordache a răspuns că decizia trebuia luată mai demult.

„Eu am spus asta dintotdeauna, că e o mare greşeală că ALDE stă la guvernare şi că trebuia să facă pasul acesta demult. În primul rând, pentru că abordarea asupra politicilor economice pe care le are sau le-a avut PSD şi au fost trecute prin Parlament şi cu susţinerea ALDE este greşită, din punctul meu de vedere. A distrus economia şi merge într-o direcţie extrem de proastă. Investiţiile nu au fost dirijate către dezvoltarea infrastructurii mediului de afaceri”, a replicat Iordache, citat de Mediafax.

În ceea ce priveşte PSD, şeful ALDE Gorj a opinat că acesta cel mai probabil va guverna într-un guvern minoritar, în cazul în care nu se va pune presiune pe Opoziţie.

„Nu are nimeni interes acum. Partidele care sunt în opoziţie nu vor să preia guvernarea. Este o situaţie economică foarte proastă şi ei au făcut atât de multe promisiuni, care încă nu sunt onorate şi cu siguranţă ar spune că ei le duceau la îndeplinire. Aşa că nimeni nu va veni să preia guvernarea, o vor mai duce aşa, dacă nu va fi pusă presiune pe Opoziţie să facă ceva”, a conchis Iordache.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne