Joe Biden anunţă că a fondat "cea mai mare organizaţie de fraudare a alegerilor din istoria americană"

Vicepreşedintele american Joe Biden, 28 februarie 2011 la Casa Albă
Vicepreşedintele american Joe Biden, 28 februarie 2011 la Casa Albă (Ron Sachs-Pool / Getty Images)

Fostul vicepreşedinte american Joe Biden a suferit, sâmbătă, un moment de cădere, sau ceea ce se numeşte "o alunecare freudiană" în termeni medicali - când i-a spus gazdei Dan Pfeiffer, moderatorul emisiunii "Pod Save America" - care favorizează tabăra Obama - că în campania sa a reunit „cea mai extinsă şi largă organizaţie de fraudă a alegerilor din istoria politicii americane".

„Care este mesajul dvs. adresat celor care nu au votat încă sau care nu ştiu cu cine să voteze? Şi, partea a doua, pentru cei 50 de milioane de americani care au votat deja, ce pot face în ultimele zece zile pentru a se asigura că sunteţi următorul preşedinte al Statelor Unite?", l-a întrebat Pfeiffer pe Biden.

Biden a răspuns cu obişnuitele bâlbâieli, spunând: „Ei bine, în primul rând, ştii, uh, ce-i adevărat, uh, adversarul meu este că spun că, uh, lucrul care îl deranjează cel mai mult este că nu este un petec pe blugii lui Barack. Vreau să spun, ştiţi că Barack a fost un preşedinte super şi vă spun eu dom'le, ce onoare a fost - cred că şi voi credeţi asta - să servesc împreună cu el. Adică o onoare incredibilă. Şi, uh, nu perii aici. Chiar vreau să spun asta. Hm, el avea mai multă integritate în degetul mic decât au majoritatea oamenilor în tot corpul şi avea o coloană vertebrală ca o tijă. O are."

Apoi, Biden a susţinut organizaţia sa de „fraudă electorală”:

„În al doilea rând, suntem într-o situaţie în care am consolidat - şi voi [sic] la fel, tipilor, aţi făcut-o pentru administraţia noastră, a preşedintelui Obama - înainte de aceasta - am pus bazele împreună, cred, celei mai extinse şi cuprinzătoare organizaţii de fraudare a alegerilor din istoria politicii americane. Ceea ce încearcă preşedintele este să descurajeze oamenii să voteze, sugerând că votul lor nu va fi numărat, nu poate fi numărat, că va fi contestată şi toate aceste lucruri. Dacă votează destui oameni, vor copleşi sistemul. Vedeţi ce se întâmplă acum. Voi o ştiţi la fel de bine ca mine. Vedeţi cozile lungi de la votarea timpurie. Vedeţi milioanele de oameni care şi-au exprimat deja votul".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe