Iordache: Nu ne este ruşine cu Dăncilă, o să vedeţi în turul doi ce figură frumoasă va face. Câştigăm alegerile

Florin Iordache
Florin Iordache (Epoch Times România)

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, vineri, pentru RFI, că preşedintelui Klaus Iohannis îi este frică de o dezbatere electorală cu fostul premier Viorica Dăncilă, un prezidenţiabil de care, a adăugat el, social-democraţilor nu le este ruşine.

“Prestaţia lui Klaus Iohannis este jalnică. Este prima conferinţă de presă care a durat o oră, cinci ani de zile i-au trebuit să aibă o conferinţă de o oră, mare realizare! Este prima conferinţă. Doi: şi-a pregătit-o cu foarte mult timp înainte, n-o să-l mai vedeţi foarte curând, doreşte decât o dezbatere cu cei pe care-i selectează dumnealui. Îi e frică să aibă o dezbatere cu Dăncilă. De ce îi e frică de Dăncilă?”, a susţinut Iordache.

Liderul PSD a opinat că şefului statului îi este frică de contracandidatul său din turul 2 al cursei pentru Cotroceni şi de ceea ce va spune aceasta “la o întâlnire între cei doi”.

“Nu ne este ruşine cu Viorica Dăncilă, este preşedinta PSD şi o să vedeţi în turul doi ce figură frumoasă va face. Câştigăm alegerile, bineînţeles. Gândesc normal şi pozitiv, raportându-mă la ceea ce au făcut şi unul şi altul. Dacă după cinci ani de zile, marea realizare a lui Klaus Iohannis este că a reuşit să aibă o conferinţă de o oră, după atâtea vacanţe, după atâtea blocaje pe care le-a avut, ne aşteaptă în turul doi o victorie a Vioricăi Dăncilă”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne