În SUA, acum majoritatea deceselor cauzate de COVID sunt din rândul celor vaccinaţi

Vaccinare anti-Covid-19
Vaccinare anti-Covid-19 (gov.md)

Majoritatea americanilor care au murit din cauza coronavirusului au primit cel puţin seria iniţială de vaccin, se afirmă într-un material publicat de The Washington Post, citat de The Reactionary.

Sursa citată afirmă că cele mai recente date arată că 58% dintre decesele cauzate de COVID-19 în august 2022 au fost înregistrate la persoane care au fost vaccinate sau au primit un rapel. Pe baza cifrelor din trecut şi a tendinţelor actuale, putem estima în mod rezonabil că numărul deceselor cauzate de COVID-19 prin vaccinare/rapel nu va face decât să crească. În septembrie 2021, cei vaccinaţi au reprezentat 23% din decesele COVID-19; în ianuarie/februarie 2022, cei vaccinaţi au reprezentat 42%, potrivit Techno Fog via The Reactionary.

Asta se întâmplă atunci când se grăbeşte folosirea vaccinurilor ineficiente şi periculoase.

Promisiunile pentru eficacitate ale FDA - 91% pentru vaccinul Pfizer şi 93% pentru vaccinul Moderna - s-au bazat întotdeauna pe speranţă, nu pe date. La fel au fost şi promisiunile în ceea ce priveşte siguranţa. La momentul aprobărilor oficiale, atât Pfizer, cât şi Moderna nu prezentaseră niciun fel de cifre pe termen lung privind eficacitatea. Testele lor au fost viciate cu dezvăluirea participanţilor, iar studiile de siguranţă sunt "în curs de desfăşurare".

Acum, vedem cum cifrele privind eficacitatea se prăbuşesc la câteva luni de la vaccinare. Pandemia este a celor vaccinaţi. Cât despre rapeluri - acestea sunt în beneficiul instituţiilor medicale şi al companiilor farmaceutice, deoarece maschează adevăratele probleme ale vaccinurilor cu două injecţii.

Chiar şi cu aceste cifre, Anthony Fauci continuă să garanteze pentru vaccin, declarând că datele "arată în mod covârşitor eficacitatea vaccinurilor".

Acesta este acelaşi om care a cerut închiderea şcolilor, în alegerile din 2020 a criticat răspunsul lui Trump la COVID-19, dar a felicitat China şi l-a criticat pe guvernatorul Ron DeSantis pentru redeschiderea şcolilor din Florida.

În tot acest timp, Fauci a minţit publicul cu privire la originile COVID-19. În mai 2020, el a declarat pentru National Geographic că COVID-19 "nu ar fi putut fi manipulat în mod artificial sau deliberat".

Ceea ce nu ne-a spus a fost că el şi beneficiarii guvernului SUA sabotau şi închideau cercetarea, precum şi analizarea faptelor referitoare la teoria scurgerilor din laborator. Ceea ce nu ne-a spus a fost că în comunicările interne dintre el şi Francis Collins şi Jeremy Farrar, dezvăluite printr-o cerere FOIA de către Jimmy Tobias, s-a discutat despre "trecerea accidentală din laborator la animale" şi despre faptul că laboratorul Wuhan era "Vestul Sălbatic" şi de ce scurgerea din laborator era o posibilitate serioasă.

Poate că vom afla adevărul odată ce republicanii vor prelua puterea. Fauci a promis cooperare, dar fiţi siguri că va continua să fie acelaşi doctor şiret. Apoi, mai este procesul împotriva administraţiei Biden, în care Fauci este demis astăzi. Este un pic mai dificil să te sustragi întrebărilor unor avocaţi experimentaţi când eşti la dispoziţia lor timp de opt ore.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Opinii