Handbalista Cristina Neagu sprijină achiziţionarea de resurse necesare combaterii virusului COVID-19

"Am luat decizia ca tricourile galbene din colecţia personală CN8 să fie reduse la preţul special de 70 de lei, iar toate veniturile din vânzarea lor vor fi donate către Crucea Roşie Română, pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitale în această perioadă." - Cristina Neagu.
Handbalista română Cristina Neagu.
Handbalista română Cristina Neagu. (Cristina Neagu/facebook)

Sportiva română Cristina Neagu vine şi ea în sprijinul combaterii virusului COVID-19.

În acest sens, multipla câştigătoare a trofeului de 'Cea mai bună handbalistă din lume' a anunţat că-şi va dona toate veniturile obţinute din vânzarea tricourilor galbene din colecţia personală CN8 către Crucea Roşie Română.

"Trecem printr-o perioadă plină de incertitudini şi cred că fiecare dintre noi se străduieşte să dea o mână de ajutor. Am luat decizia ca tricourile galbene din colecţia personală CN8 să fie reduse la preţul special de 70 de lei, iar toate veniturile din vânzarea lor vor fi donate către Crucea Roşie Română, pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitale în această perioadă. Mulţumesc echipei mele Sports-HUB pentru susţinerea şi implementarea acestei iniţiative. Tricourile pot fi achiziţionate la adresa https://shop.sports-hub.ro/produs/tricou-goaljump8/", a scris jucătoarea pe contul oficial de Facebook.