Google căzut - Serviciile de email, platforma YouTube şi Google Docs au căzut timp de 30 de minute

Matrix
 
Matrix  

Aplicaţiile Google, inclusiv YouTube, serviciul de email şi Google Docs au suferit, luni, o întrerupere, utilizatorii neputând accesa multe dintre serviciile companiei.

Defecţiunea a început cu puţin înaintea orei 14 în Marea Britanie, şi au fost căzute peste o jumătate de oră.

Utilizatorii din întreaga lume au raportat probleme cu Gmail, Google Drive, Android Play Store, Maps etc.

Motorul de căutare Google a rămas însă neafectat.

Scurta întrerupere a avut un impact semnificativ asupra milioanelor de utilizatori ai companiei, dintre care mulţi se bazează pe serviciile Google pentru aplicaţii de bază, cum ar fi serviciul de e-mail şi calendare.

"Avem cunoştinţă de o problemă cu Gmail, care afectează majoritatea utilizatorilor. Utilizatorii afectaţi nu pot accesa Gmail", se spune în declaraţie, mesajul fiind standard şi pentru celelalte servicii.

Cauza problemei este neclară. Cu toate acestea, în timpul acestuia, utilizatorii au fost în continuare capabili să acceseze paginile de destinaţie ale site-urilor web în „modul incognito”, care nu stochează un jurnal al activităţii de navigare a utilizatorilor.

Google a fost contactat pentru comentarii, dar un purtător de cuvânt a spus că nu a putut să-şi acceseze e-mailul în timpul întreruperii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură