George Simion a forţat intrarea în biroul lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputaţilor

Intrarea in biroul lui Marcel Ciolacu
Intrarea in biroul lui Marcel Ciolacu

Liderul AUR, George Simion, a forţat, marţi, intrarea în biroul liderului PSD, Marcel Ciolacu, de la Camera Deputaţilor. Simion a reuşit să treacă de prima uşă în anticameră, dar a fost o oprit să intre în biroul în care se afla Marcel Ciolacu, relatează G4Media.

Simion a stat sub un minut în anticameră.

Incidentul a avut loc în contextul în care mai mulţi lideri ai AUR au protestat în faţa biroului lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputaţilor faţă de conduita UDMR.

"Ciolacu e sluga UDMR. Înţelegem că PSD ţine UDMR la guvernare, că liberalii nu i-ar vrea neapărat. Asta înseamnă că Marcel Ciolacu e sluga UDMR", a declarat George Simion, preşedintele AUR. Simion a declarat că doreşte să-i ofere liderului PSD tricolorul maghiar, nu cel românesc. Liderul AUR a legat o panglică cu verde-alb-roşu (tricolorul maghiar) de uşa de la intrarea în biroul lui Marcel Ciolacu.

Parlamentarii AUR au afişat un banner imens pe care scrie "UDMR Afară", ei cerând scoaterea de la guvernare a formaţiunii conduse de Kelemen Hunor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne