Fost condamnat penal, unul dintre sfătuitorii Vioricăi Dăncilă în campania pentru prezidenţiale

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Apariţie surpriză în staful campaniei pentru alegerile prezidenţiale a Vioricăi Dăncilă: este vorba despre Miron Mitrea, fost ministru PSD al Transporturilor, coordonator al mai multor campanii electorale ale partidului, dar şi condamnat penal la doi ani de închisoare pentru luare de mită.

Miron Mitrea a declarat, pentru G4media, că s-a întâlnit cu premierul Viorica Dăncilă şi i-a dat sfaturi legate de campanie. Fostul ministru a argumentat că având o „experienţă semnificativă” nu îşi poate lăsa colegii la ananghie atunci când au nevoie de sfaturi.

”Ne ştim de 20 de ani, am o experienţă semnificativă şi nu pot să refuz când colegii îmi cer sfatul”, a susţinut Miron Mitrea.

Surse din PSD au dezvăluit că implicarea lui Miron Mitrea ar fi mult mai substanţială, acesta fiind considerat adevăratul şef de campanie al Vioricăi Dăncilă.

Reamintim că Miron Mitrea a fost condamnat în februarie 2015 la doi ani de închisoare pentru luare de mită în dosarul privind lucrările de renovare făcute la casa mamei sale. Fostul ministru PSD a reuşit, după o serie de tentative eşuate, să iasă mai repede din Penitenciarul Poarta Albă din Constanţa.

Articolul integral aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne