Firea, la Antena 3: Mă aştept la orice! Sunt filată, sunt urmărită pe drumul către casă!

Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat duminică seară, la Antena 3, că este filată pe drumul de acasă la serviciu şi înapoi, menţionând că ştie cine sunt cei care fac acest lucru, iar informaţiile le va prezenta la momentul potrivit.

"Mă aştept la o campanie foarte murdară. Sunt filată, sunt urmărită, sunt căutată acolo unde, oricum, nu are ce să fie găsit, pur şi simplu. Se va inventa câte o poveste, se vor inventa tot felul de lucruri despre mine, despre soţul meu, despre familie. Mă aştept la orice, dar eu sunt pregătită să fac faţă pentru că nu am nimic de care să mă ruşinez", a declarat Firea.

Primarul PSD - care îşi doreşte un nou mandat în fruntea municipalităţii - susţine că ştie cine sunt cei care o filează.

"Am nişte informaţii şi la momentul potrivit le voi face publice. Repet, mă aştept la o campanie foarte urâtă, dar nu am de ce să mă tem pentru că nu mi-e ruşine nici cu activitatea mea, nici a membrilor familiei mele", a precizat Firea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne