Firea intră în atenţia autorităţior după ultimul ei derapaj

Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-a autosesizat după ce în dorinţa sa de a-l ataca pe Ludovic Orban, Gabriela Firea a susţinut, duminică, într-o intervenţie televizată, că pe vremea când era viceprimar actualul premier stătea în biroul său ”care era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu ţigări, numai cu persoane pestilenţiale”, a declarat pentru G4Media.ro preşedintele CNCD, Csaba Asztalos.

Reamintim că primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat duminică un atac extrem de virulent la adresa premierului Ludovic Orban, după ce acesta a susţinut că pe perioada mandatului Gabrielei Firea, rezultatele pe proiectele de investiţii importante „sunt aproape egale cu zero”.

Nemulţumită de aceste declaraţii, Firea l-a atacat extrem de agresiv pe Orban, susţinând că acesta încearcă să mituiască presa pentru a inventa lucruri despre ea, că vrea să îi facă dosare, să îi racoleze oamenii etc. Firea a mai încercat să acrediteze ideea că pe vremea când era viceprimar, Orban se înconjura de sticle de băutură şi oameni dubioşi şi că acum face la fel. Nu în ultimul rând, Firea a susţinut că pentru ea, Orban este egal cu Dragnea.

"În ceea ce priveşte administraţia, dovedeşte că nu a evoluat absolut deloc de când era viceprimar al Capitalei. Îmi spun colegi din Primărie că nu făcea altceva decât să stea în birou, biroul care era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu ţigări, numai cu persoane care mai de care mai pestilenţiale şi văd că domnul Orban nu a făcut niciun efort să depăşească acel nivel", a mai afirmat Firea.