Firea, despre contracandidatul Ponta: L-am susţinut la prezidenţiale deşi eram însărcinată. Am suferit 3 săptămâni

Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Gabriela Firea a reacţionat, într-un interviu la Antena 3, cu privire la posibilitatea ca Victor Ponta să candideze în cursa pentru Primăria Capitalei din partea Pro România, afirmând că l-a susţinut pe acesta la prezidenţialele din 2014 deşi era însărcinată. În plus, a ţinut să îi transmită fostului premier că eventuala sa candidatură nu ar rupe voturi de la PNL sau USR ci de la stânga.

“Eu l-am susţinut pe domnul Ponta la prezidenţiale, deşi eram însărcinată. Am muncit până în ultima zi. Trag şi acum pentru lucruri pe care le-am spus atunci, la iniţiativa echipei de comunicare şi de marketing politic. Trei săptămâni am suferit de parcă ar fi fost un membru al familiei mele când nu a ieşit preşedinte. Cel mai mare păcat este acela că uită faptul că electoratul său este cel care nu l-ar trăda. Niciodată nu va lua voturi de la PNL, USR, PLUS. Va lua voturi din stânga”, a declarat Firea, citată de adevărul.ro.

Totodată, Firea a adăugat că ar fi “normal” ca Pro România şi PSD să lucreze împreună pentru cetăţeni, iar negocierile pentru susţinerea la alegerile locale să fie unele corecte.

“Trebuie să apăr, în primul rând, ce am făcut. Trebuie să îmi continui proiectele şi să fac altele noi. Şi, din respect pentru cei care apreciază activitatea mea şi a echipei mele, candidez. Acum, că sunt persoane care, probabil, şi-ar dori să mă împiedic pe scări, să cad, să mă convingă cineva să plec din ţară, eventual… Este adevărat că întotdeauna sunt astfel de persoane”, a mai precizat primarul general al Bucureştiului.

Nu în ultimul rând, Firea a afirmat că, din punctul său de vedere, angajamentul ei este în mod clar faţă de bucureşteni şi va candida pentru aceştia.

“Nu mă interesează ce alianţă politică se face. Eu am alianţă cu bucureştenii, cu cetăţenii”, a conchis lidera PSD.

Remarcile Gabrielei Firea vin în contextul în care, la sfârşitul săptămânii trecute, Ponta a declarat că partidul său va avea propriii candidaţi atât pentru Primăria Capitalei cât şi pentru primăriile de sector. În acelaşi timp, deşi a susţinut că nu urmăreşte funcţia de Primar General, Victor Ponta nu a exclus în totalitate această posibilitate.

Întrebat în legătură cu posibilitatea unei alianţe cu PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, liderul Pro România a afirmat că nu vede nicio variantă “în care să existe o asemenea alianţă”. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne