"E un prejudiciu uriaş adus cetăţenilor - 500 de milioane" - Voiculescu îi cere demisia lui Negoiţă

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Preşedintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, îi cere demisia lui Robert Negoiţă după ce primarul Sectorului 3 a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu şi un prejudiciu de peste 500 de milioane de lei.

"Nu ne mai surprinde, un alt primar care se trage din PSD a fost trimis azi în judecată. De data asta, e vorba de domnul Negoiţă de la Sectorul 3 şi e vorba de un prejudiciu uriaş adus cetăţenilor: peste 500 de milioane de lei. Pentru că domnul primar a aranjat contractul de salubrizare cu firma lui Silviu Prigoană şi a plătit tarife umflate, în loc să organizeze licitaţii publice pentru acest serviciu.

Se impune o demisie, domnule Negoiţă! Pentru acest contract păgubos, dar şi pentru vacanţele pe bani publici cu iubita, pentru toate plăţile făcute pentru lucrări care nu au fost realizate, pentru atribuirea de contracte de zeci de milioane de lei fără licitaţie (vedeţi proiectul de reamenajare a Parcului Pantelimon)", a declarat Vlad Voiculescu.

În ceea ce priveşte "cârdăşia dinte primarii feudali ai partidelor vechi şi mafia firmelor de salubrizare din Bucureşti", liderul USR Bucureşti spune că aceasta a sărăcit bugetele locale prea mult timp.

Consilierii USR Sector 3 au semnalat în repetate rânduri "neregulile şi ilegalităţile realizate" sub conducerea lui Robert Negoiţă şi militează în Consiliul local pentru transparenţă, astfel încât locuitorii sectorului să ştie cum sunt cheltuiţi banii publici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne