Dragnea, întrebat de presă în faţa DNA, dacă mai are din ce trăi... Răspuns năucitor la întrebare

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, politician despre care s-a scris că ar avea o avere cifrată la circa 500 de milioane de euro, a susţinut luni, la ieşirea din sediul DNA - unde a fost convocat în dosarul TelDrum -, că trăieşte din salariu.

Concret, Dragnea a fost întrebat de un reporter dacă are din ce trăi.

"Mai aveţi din ce să trăiţi?", l-a întrebat un reporter pe fostul lider PSD.

"Da, sigur, din salariu", a răspuns Dragnea.

Reamintim că Liviu Dragnea a fost chemat luni, la DNA, în dosarul TelDrum. Anterior, susţinătorul acestuia Codrin Ştefănescu a anunţat acest lucru pe Facebook iar astăzi, în faţa parchetului anticorupţie a fost organizat un adevărat circ. Un grup de femei preponderent în vârstă au venit să îl susţină pe Dragnea şi să facă scandal. Conduse de un tânăr cu tricou alb, care dădea indicaţii şi comanda "plutonul" de pensionare, acestea au făcut haos în faţa parchetului anticorupţie. A plouat cu ouă şi iaurt pe jurnalişti şi protestatari anti-Dragnea şi au avut loc îmbrânceli şi chiar un schimb de pumni.

Înainte de ieşirea lui Dragnea din DNA, patru persoane - trei femei şi un bărbat - s-au aşezat în faţa camerelor de luat vederi pentru a bloca filmările iar apoi au făcut un lanţ uman în jurul fostului şef PSD.

Cele trei femei au fost prezente şi la protestele pro-Dragnea de la Înalta Curte şi erau toate în siajul PSD: una este angajată a Primăriei Alexandria, alta fostă consilieră judeţeană PSD, iar a treia este fostă angajată la Parlament în perioada când social-democraţii au fost la putere. Bărbatul (care a fost implicat şi în altercaţia cu Bot) este, potrivit informaţiilor furnizate redacţiei, iubitul fostei consiliere judeţene.

Vă invităm să vizionaţi haosul din faţa DNA în materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne