Dragnea inflamează scena înainte de alegeri: Am auzit că ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat joi seara, la Antena 3, scenariul fraudării alegerilor europarlamenatare. Mai exact, Dragnea a susţinut că a auzit un zvon cum că alegerile europarlamentare ar putea fi fraudate.

"Eu sper să câştigăm alegerile, în rest, procentele, numărul de voturi, asta hotărăsc românii, eu niciodată nu am făcut pronosticuri. Sondaje au şi unii şi alţii, am văzut unele sondaje care-i pun pe unii aici, altele care-i pun aici, alţii care prezintă un sondaj, am văzut, de afară, mai mult la unii, mai puţin la alţii, dar la număr de mandate invers, e o întreagă industrie aici, cu sondajele. Noi ne-am preocupat să arătăm românilor ce am făcut", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD a mai precizat că a auzit un zvon cum că se va încerca o fraudă la softul de numărare al voturilor, aşa că, pentru orice eventualitate, PSD a trimis reprezentanţi la birourile electorale pentru a face copii după toate procesele verbale, să le aducă la partid.

"Am auzit un zvon, dar nu cred în el, pentru că nu cred că au cum, ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare, dar nu cred că au cum. Cu toate astea, astăzi am trimis la toate judeţele ca reprezentanţii noştri, atât în Birourile Electorale Judeţene, cât şi în secţiile de vot, să-şi ia procesele-verbale în copie, să le aducă la sediile de partid, iar din Birourile Electorale Judeţene, toate procesele-verbale care se scanează să aibă o copie ai noştri, pentru orice eventualitate", a adăugat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne