Dragnea dă în foştii aliaţi: Daea urmăreşte doar banii. Sunt vorbe că el l-a turnat pe Chesnoiu

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a susţinut că Petre Daea, fost şi actual ministru al Agriculturii, este o mare dezamăgire pentru el, că acesta este un om care urmăreşte doar banii şi a insinuat că ministrul este cel care l-a turnat pe Adrian Chesnoiu la DNA pentru a-i lua locul.

”Pentru mine Daea este o mare dezamăgire! Face totul doar de impresie! (...) Ştiţi cui trebuie să spuneţi? Celor care bagă în pământ şi se chinuie, celor care nu trăiesc nici cu un zâmbet al lui Daea, nici cu o vorbă meşteşugită a lui Daea nu trăieşte. Oamenii ăştia se chinuie.

Pentru mine nu mai este om Petre Daea, nici măcar patriot. El urmăreşte doar banii! (...) Am vorbit cu el înainte să vină ministru şi ce faci: stai un an, doi pe acolo şi nu faci nimic. Sunt vorbe prin piaţă că Daea l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul. Chesnoiu era un băiat interesant, chiar dacă era total sub papucul lui Paul Stănescu. Ciolacu a început să fie foarte supărat pentru că Stănescu se dezvoltase foarte mult pe agricultură şi Ciolacu era supărat pentru că lua măsuri Chesnoiu care îl ajutau pe Paul Stănescu. L-au distrus pe Chesnoiu pentru a-i tăia aripile lui Stănescu”, a declarat Liviu Dragnea, citat de Stiripesurse, la DC News.

Daea a fost ministru al Agriculturii prima dată în perioada în care Dragnea era "daddy" peste PSD, tăind şi spânzurând în interiorul partidului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne