Dobrovie: După rezultatul catastrofal pe care-l va obţine, Dăncilă va fi îndepărtată de la şefia PSD şi a Guvernului

Matei Dobrovie (Deputat PNL),
Matei Dobrovie (Deputat PNL), (Florin Chirilă/Epoch Times)

Deputatul PNL Matei Dobrovie a reacţionat, pe pagina sa de socializare, după ce Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis ca va merge pe mâna Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale.

"PSD se pregăteşte să părăsească guvernarea! Cu Viorica Vasilica candidat la prezidenţiale, înfrângerea este garantată înainte chiar să înceapă alegerile. După rezultatul catastrofal pe care-l va obţine, Dăncilă va fi îndepărtată din fruntea partidului şi nu va putea să-şi menţină nici postul de premier", a declarat Dobrovie.

Potrivit deputatului, o explicaţie pentru această sinucidere politică a PSD poate să fie situaţia economico-financiară dezastruoasă care abia mai poate fi acoperită.

"Ca urmare, tovărăşii s-or fi gândit să scape de Vasilica Dăncilă, să intre în opoziţie şi să aştepte vremuri mai bune pentru a reveni. Cred că de data asta însă prăbuşirea va fi totală", a precizat Dobrovie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne