Dezvăluiri despre femeia însărcinată care a murit de COVID: Era adepta teoriilor conspiraţiei despre virus

Criza coronavirus loveste Romania
Criza coronavirus loveste Romania (Epoch Times România)

Femeia de 39 de ani din Arad, însărcinată în 28 de săptămâni, care a murit în urmă cu câteva zile din cauza COVID-19, susţinea pe Facebook că nu poartă mască pentru că nu este sigură şi nu se testează din cauză că nu doreşte să fie adăugată la cazurile noi de infecţie. În plus, femeia a acuzat Guvernul şi mass media de manipulare a întregii pandemii de coronavirus.

Redăm integral ce distribuise femeia pe contul său de Facebook:

"1. Nu port mască pentru că facilitează reproducerea perfectă pentru bacteriile care pot ajunge în gură şi în plămâni. Nu am nevoie de o infecţie respiratorie superioară.

2. Nu port mănuşi pentru că am suficientă minte să realizez că ar trebui să schimb mănuşile de fiecare dată când ating ceva, altfel e doar contaminare încrucişată cu aceleaşi mănuşi.

3. Păstrez distanţe sociale pentru că respect spaţiul personal al altora, dar nu pentru că mi-e frică de concetăţenii sau vecinii mei. De fapt, aş îmbrăţişa cu bucurie pe cineva chiar acum în public dacă ar fi un sentiment reciproc. Îmbrăţişarea generează eliberarea de endorfine care ridică starea de spirit şi ameliorează stresul. Avem parte de suficient stres în această perioadă.

4. Nu fac vaccinul antigripal pentru că nu vreau să-mi cresc şansele de a face o boală respiratorie superioară şi de a mă contamina cu 4 tulpini de coronavirus cu 36%.

5. Nu merg la testare, chiar dacă prezint simptome de răceală. Ştiu deja că testul ar ieşi pozitiv de COV1D-19 pentru a fi adăugat la numerele de 'cazuri noi' crescând panica cu care se alimentează circul orchestrat de autorităţi şi mass media. Şi nu am nevoie de carantină forţată, stat în spital cu forţa sau luat medicamente degeaba.

6. Mă spăl pe mâini cu săpun şi apă pentru că... asta am făcut întotdeauna, e normă de igienă elementară.

7. Nu voi face niciun vaccin. Guvernul nu a mandatat niciodată un vaccin şi nu mă va obliga niciodată să accept ceva în corp, mai ales în numele unui virus care nu apare decât în statistici şi la TV sau alte surse de informare mainstream. Nu sunt oaie şi nu mă poate manipula nimeni să cred că guvernul, politicienii şi organizaţiile mondiale finanţate de filantropi dubioşi lucrează pentru binele şi siguranţa mea.

8. Nu voi trăi cu frică deoarece nu am trăit niciodată aşa şi nu voi începe acum. Dacă vrei să stai în casă şi să nu ieşi pentru că 'faci ceea ce trebuie' e treaba ta. Dacă oficialii îţi spuneau să te arunci în cap de la balcon că aşa scapi de un virus o făceai? Nu cred că eşti departe. Oficialii ţi-au spus să #staiîncasă în loc să îţi întăreşti sistemul imunitar contactând un agent patogen la fel cum ţi-au spus că se moare de pojar când ştii foarte bine că asta este o abominaţie. Aşadar, voi continua să ies din casă şi să fac ceea ce îmi dictează propria conştiinţă nealterată de minciunile şi panica cu care unii aleg să îşi hrănească mintea.

9. Opreşte ştirile şi începe cercetările independente. Vei afla multe şi vei realiza că ai fost minţit şi manipulat. Vei afla inclusiv că OMS are interdicţie în multe ţări din cauza milioanelor de victime pe care le-a făcut cu va©©inurile. Culmea, ţările unde OMS nu are acces, au cele mai puţine cazuri de c0r0navirus. Da, e mai greu să faci eforturi de gândire ca să îţi formezi propria viziune decât să iei totul ambalat de la TV ca să crezi ce vor alţii."

Reamintim că, după ce femeia a murit în ambulanţă în drum spre Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, fiind în stare gravă, managerul instituţiei, Raul Pătraşcu, a ieşit cu un mesaj public extrem de dur la adresa medicilor arădeni, acuzându-i că nu ar fi tratat corespunzător pacienta şi că a fost un caz pur şi simplu “halucinant”.

“Astăzi am avut un caz halucinant la Spitalul Judeţean din Timişoara, din punctul nostru de vedere. O tânără de 38 de ani, însărcinată în 28 de săptămâni, pozitivă COVID-19, transferată de la Spitalul Judeţean Arad către Maternitatea Bega sau Spitalul de Boli Infecţioase, încă nu ştim care, a făcut un stop cardio-respirator în Ambulanţă şi deci a fost redirecţionată către UPU Judeţean pentru că este cel mai performant din regiune. Din păcate, pacienta a suferit încă trei stopuri cardio-respiratorii în UPU, iar ultima dată nu a mai putut fi salvată. Atât ea, cât şi fătul au decedat.

De ce este halucinant cazul? Pentru că din informaţiile noastre pacienta a ajuns la Spitalul Judeţean Arad iniţial asimptomatică, fiind depistată pozitiv în urma unui contact cu o altă persoană pozitivă. Nu a fost transferată la Maternitatea COVID-19 din judeţul Arad, ci a fost ţinută la Spitalul Judeţean Arad iniţial în Secţia de Chirurgie pentru că acolo există zonă roşie, cu consult ginecologic fără probleme. Atunci când pacienta a început să se decompenseze a fost transferată pe secţia ATI a aceluiaşi spital, unde nu ar mai fi fost urmărită corespunzător.

Din informaţiile noastre a fost descoperită în această dimineaţă la raportul de gardă de către un epidemiolog din cadrul DSP Arad, căruia i s-a transmis că acest caz îi depăşeşte. Acest lucru este halucinant având în vedere că pacienta ar fi avut o saturaţie de oxigen de 70%, mult sub limita obligativităţii intubării, fiind deci un caz clasic de ATI. Fiindcă pacienta nu avea probleme ginecologice, dacă ar fi ajuns la noi la timp, noi am fi internat-o direct pe secţia ATI pentru că exact acolo se face managementul unui caz care se agravează. O simplă intubare făcută la timp ar fi ajutat la salvarea a doua vieţi omeneşti, dintre care a unui făt. Astfel de întâmplări sunt oripilante şi de neacceptat!”, a susţinut medicul, citat de site-ul de ştiri aradon.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură