Deputat USR susţine că a fost ameninţat cu bătaia de deputatul PSD Daniel Ghiţă chiar în Parlament

Deputatul PSD Daniel Ghiţă, fost luptător de K1
Deputatul PSD Daniel Ghiţă, fost luptător de K1 (Facebook)

Deputatul USR Filip Havarneanu a anunţat, miercuri, că nu se va lăsa intimidat de ameninţările proferate la adresa sa de către deputatul PSD Daniel Ghiţă chiar în Parlament. Ghiţă, fost luptător de K1, s-ar fi arătat deranjat de faptul că Havarneanu a lansat în spaţiul public o fotografie care îl înfăţişa dormind în plen.

„Nu mă voi lăsa intimidat!”, a scris Havarneanu pe platforma de Facebook.

Useristul susţine că este “supărare mare” printre pesedişti după ce l-a surprins pe deputatul Daniel Ghiţă dormind în Plen, în timp ce se dezbătea proiectul de buget, iar pe câţiva colegi de-ai acestuia i-a surprins votând la două cartele.

„PSD-istul Ghiţă este atât de supărat încât a uitat că nu mai este în ringul de luptă, ci în Parlamentul României. E drept, luptătorii K1 cunosc ce înseamnă onoarea, disciplina şi respectul, însă domnul Ghiţă se crede mai degrabă pe stadion. Altfel nu-mi explic de ce recurge la ameninţări şi limbaj care nu face onoare instituţiei pe care o reprezentăm. ‘Copile, stai să vezi ce-ţi fac’- asta mi-a spus astăzi colegul de la PSD. Îi transmit şi pe această cale că am mai primit ameninţări, nu mă tem şi nici nu mă las intimidat”, a adăugat deputatul USR.

Havarneanu conchide într-o notă vădit ironică spunând că asta este schimbarea de care vorbeau liderii PSD: „Somn în Parlament, vot multiplu şi violenţă în loc de argumente”.

Personaj controversat, fostul luptător K1 Daniel Ghiţă, în trecut membru al Partidului România Unită, este actualmente deputat PSD de llfov, fiind la primul mandat. Ghiţă se numără printre cei care contestă măsurile de restricţie anti-COVID şi susţine că purtarea măştii de protecţie “scade imunitatea”.