Deputat exclus din PSD pentru că a "trădat" la moţiune: Partidul se îndreaptă spre un dezastru iminent

Marius Sorin Bota
Marius Sorin Bota (cdep.ro)

Proaspăt dat afară din PSD pentru că a pus umărul la dărâmarea Guvernului Dăncilă, deputatul Marius Sorin Bota a transmis, într-un comunicat remis presei, că PSD se îndreaptă în mod evident spre "un dezastru iminent".

"Am fost numit trădător pentru că am avut curaj să mă manifest democratic şi să nu fiu de acord cu ceea ce se întâmplă azi în PSD", a susţinut Bota în comunicatul său, adăugând că, după cum se desfăşoară lucrurile în acest moment, "PSD se îndreaptă în mod evident spre un dezastru iminent".

Mai mult, fostul deputat PSD a precizat că "liderii CEx-ului mic şi toxic nu au înţeles nimic, iar cei ai CEx-ului unanim sunt consecvenţi, însă din păcate consecvenţa lor este cât se poate de nocivă".

Marius Bota a mai declarat că "nu votul meu sau al excluşilor a determinat căderea Guvernului", în condiţiile în care "majoritatea era oricum pierdută".

"M-am exprimat împotriva unei conduceri toxice pentru partid şi ţară şi nu m-am lăsat împăcat", a adăugat fostul social-democrat.

Nu în ultimul rând, fostul deputat PSD şi-a exprimat speranţa că partidul se va descotorosi de "cei care azi îi conduc şi care se încadrează la categoria impostori şi să aibă curajul votului, votul fiecăruia dintre ei reprezintă buturuga mică ce răstoarnă carul mare al mediocrităţii, incompetenţei şi corupţiei".

"Abia după ce se va face curăţenie în interior, PSD va redeveni un partid credibil, respectat şi frecventabil. Chiar dacă adevărul doare, uneori binele trebuie făcut cu forţa. Rămân acelaşi om devotat valorilor, principiilor, corectitudinii. Nu mă pot schimba. Votul de încredere pe care eu l-am primit de-a lungul mai multor mandate m-a responsabilizat şi m-a făcut să înţeleg că reprezint oamenii, nu interesele meschine", a conchis Bota.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne