Dansul viral din supermarket al unui copil împreună cu bunicul său, înaintea unei operaţii [video]

Copilul, în vârstă de cinci ani, suferă de o malformaţie arterio-venoasă cerebrală.
Kyu San Juan
Kyu San Juan (screenshot tramite video Youtube)

Kyu San Juan, un băiat de cinci ani din Wisconsin (SUA), trebuia să fie supus unei intervenţii chirurgicale pentru o malformaţie arterio-venoasă cerebrală (MAV). Cu o zi înainte de operaţie, băiatul a vrut să-i arate bunicului său, Txhiaj Sawm Muas, că se poate dansa oriunde şi în orice circumstanţă.

San Juan i-a cerut mamei sale să-i ducă la un supermarket, unde aceasta i-a înregistrat efectuând un dans, pe care îl pregătiseră deja. Pe 4 iunie, a încărcat clipul video pe pagina lui de Facebook unde şi-a povestit, de asemenea, aventura.

Pe pagina sa de Facebook copilul a explicat ulterior că intervenţia a fost mai bună decât se aşteptau şi mulţumeşte pentru dragostea şi sprijinul primit de la utilizatorii de internet.

Iar noi îi mulţumim acestui bunic extraordinar pentru exemplu: l-a însoţit pas cu pas până în sala de operaţie, inclusiv răzându-şi o parte din cap, ca să nu-l lase singur nicio clipă, aşa cum explică emoţionantul clip video de mai sus.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură