Dăncilă nu mai are răbdare: L-a sunat pe Iohannis în încercarea de a grăbi numirea noilor miniştri

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă l-a sunat pe preşedintele Klaus Iohannis pentru a încerca să grăbească semnarea decretelor în cazul noilor miniştri propuşi de PSD - Ramona Mănescu la Externe, Nicolae Moga la Interne şi Mihai Fifor - vicepremier pentru Parteneriate Strategice.

"Am anunţat nominalizarea a trei noi membri în echipa guvernamentală. Pentru că am văzut unele comentarii, aş vrea să fie clar un lucru: deciziile pe care le luăm la nivel politic se bazează atât pe evaluările la nivelul fiecărui ministru dar şi pe încrederea cetăţenilor în membrii cabinetului. Vreau să mulţumesc dlui Meleşcanu, vreau să mulţumesc doamnei Carmen Dan pentru activitate, pentru implicare", a declarat Dăncilă.

Şefa PSD a ţinut să sublinieze, în acelaşi timp, că obiectivul său ca prim-ministru este să aibă "o echipă performantă care să aprobe şi să pună în aplicare măsuri pentru creşterea veniturilor cetăţenilor, încurajarea investiţiilor pentru siguranţa cetăţenilor români".

"Am avut o discuţie telefonică cu domnul preşedinte Klaus Iohannis în legătură cu transmiterea celor trei nominalizări. Aşteptăm un răspuns din partea preşedintelui. Îmi doresc ca noii colegi să preia cât mai repede portofoliile pentru că avem în continuare multe proiecte de pus în practică", a precizat Dăncilă.