Dancă: Ce umilinţă pentru PNL să mergi în genunchi pentru sprijin la un partid controlat de tâlhari comunişti şi ei să te refuze

Ionel Danca - gov.ro
Ionel Danca - gov.ro (Epoch Times România)

Deputatul PNL Ionel Dancă a declarat, duminică seara, că liberalii trec prin umilinţa de a merge în genunchi în faţa unui partid controlat de “hoţi şi tâlhari comunişti” – făcând referire la PSD - pentru a cerşi sprijinul său, dar sunti refuzaţi de acesta.

“Ce umilinţă pentru Partidul Naţional Liberal, să ajungi să mergi în genunchi, cu căciula în mână, pentru sprijin la PSD, un partid controlat de hoţi şi tâlhari comunişti, şi ei să te refuze?!

Ce ruşine, pentru zeci de mii de membri liberali şi sute de mii de simpatizanţi PNL, la nici un an de la formarea coaliţiei de guvernare de dreapta, cu un Guvern condus de PNL, sprijinit de o majoritate parlamentară solidă şi stabilă, PNL să ajungă la mila PSD?!”, a precizat deputatul pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Dancă a afirmat că, de când s-a înscris în PNL şi de când a intrat în politică nu a trăit o ruşine mai mare în faţa românilor decât ceea ce se întâmplă în acest moment. În plus, liberalul le-a transmis celor din conducerea partidului şi preşedintelui Klaus Iohannis că ar trebui să le fie “ruşine”.

“Acesta nu mai este Partidul Naţional Liberal în care m-am înscris şi în care am muncit în toate campaniile din ultimii ani. Ruşine, membrilor din noua conducere PNL, pentru că, în parteneriat cu Preşedintele Klaus Iohannis, aţi distrus speranţa românilor în cel mai frumos partid istoric din România!”, a conchis deputatul liberal.

Reamintim că, duminică, într-o conferinţă de presă la sediul PNL, Florin Cîţu, le-a cerut celor de la USR şi PSD, să dea dovadă de "responsabilitate" şi să voteze Guvernul PNL-UDMR, care ar urma să fie condus de generalul Nicolae Ciucă.

“Ceea ce vreau să spun eu este foarte important. S-a tot vorbit de responsabilitate în această perioadă. Ăsta e momentul! Acum avem şansa să arătăm că suntem responsabili - şi cei de la PSD, şi cei de la USR -, să trecem România prin iarnă. Eu am arătat că sunt responsabil şi am făcut acel pas, am venit cu un alt premier, PNL a înţeles momentul. E momentul ca şi alte partide, care au votat moţiunea pe persoană fizică împotriva mea, să vină acum şi să spună da, mergem şi susţinem un guvern al PNL şi UDMR”, a susţinut Cîţu.

Totodată, preşedintele PNL a atras atenţia că şeful PSD, Marcel Ciolacu, a refuzat să discute cu el, însă “e bine” că a decis să discute cu premierul desemnat Nicolae Ciucă. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne