Cumpănaşu, discurs aiuritor pe TikTok. Se compară cu Eminescu şi Ştefan cel Mare: Nici ei nu au fost judecaţi după bârfe

Alexandru Cumpanasu
Alexandru Cumpanasu (Captura video)

Deşi se află în centrul unui uriaş scandal şi s-a ales chiar şi cu plângere penală şi dosar, controversatul fost prezidenţiabil Alexandru Cumpănaşu îşi continuă nestingherit “discursurile” aiuritoare adresate tinerilor care îl urmăresc pe platforma TikTok. Mai nou, Cumpănaşu susţine că nu bârfele care circulă pe seama sa în spaţiul public ar fi importante, ci faptele sale.

Ca "argument" la afirmaţia sa, Cumpănaşu se compară nici mai mult nici mai puţin decât cu Ion Creangă, Eminescu sau Ştefan cel Mare, susţinând că nici în cazul acestora bârfele care au circulat pe seama vieţii lor personale nu au fost importante, întrucât până la urmă personajele menţionate au fost judecate în istorie după faptele lor.

„Apropos de bârfe şi de ceea ce li se pare important unora astăzi. Legat de istorie, să nu uităm că în zilele de astăzi, oameni ca Ion Creangă, Mihai Eminescu, nu ştiu, Ştefan cel Mare şi multe alte simboluri ale României de-a lungul istoriei nu sunt judecaţi după bârfele despre viaţa personală, după bârfele despre diversele lucruri, sunt judecaţi după faptele lor. De aceea, Mihai Eminescu sau chiar Caragiale nu sunt arătaţi cu degetul de către istorie pentru că i-a trădat Veronica Micle sau mai ştiu eu… Sau că au făcut alte lucruri, cum este Ion Creangă, care plimba creanga prin satele României în căutare de diverse lucruri. Nu, ei au rămas pentru ceea ce au făcut, aşa cum sper să rămânem şi eu şi voi”, a afirmat Cumpănaşu, pe TikTok.

Reamintim că fostul candidat la preşedinţie Alexandru Cumpănaşu este acuzat că a purtat mai multe discuţii cu tentă sexuală cu eleve minore. În spaţiul public a ieşit chiar mărturia uneia dintre ele care îl acuză că i-a propus să facă sex în trei, cu el şi cu soţia lui.

În ultima vreme, Cumpănaşu s-a „remarcat” printr-o activitate „febrilă” pe TikTok, unde nu doar că incită elevii la revoltă contra profesorilor, dar câştigă şi sume frumoase de pe urma discuţiilor cu adolescenţii.

Mai mult, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au început urmărirea penală in rem pentru incitare la ură sau discriminare în legătură cu mai multe postări publicate de Alexandru Cumpănaşu pe reţeaua chineză TikTok.

Nu în ultimul rând, mama unei tinere a depus, joi, plângere penală împotriva lui Alexandru Cumpănaşu pentru corupere de minori.

Femeia a fost la Secţia 16 de Poliţie din Capitală unde l-a reclamat pe Cumpănaşu că i-a sedus fiica în perioada în care aceasta era minoră. De alftel, în spaţiul public au apărut anumite înregistrări cu discuţii purtate de Alexandru Cumpănaşu în care acesta îi spune fetei la un moment dat că o iubeşte.

Cu toate acestea, Cumpănaşu s-a apărat în spaţiul public afirmând că, de fapt, înregistrarea ar fi fost făcută intenţionat sub acea formă şi cu ştiinţa mamei fetei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne