COVID-ul "vizitează" din nou Antenele: Vulpiţa şi Viorel, depistaţi pozitiv

Vulpiţa şi Viorel Stegaru
Vulpiţa şi Viorel Stegaru (Screenshot)

Deja binecunoscuţii Vulpiţa şi Viorel Stegaru, care au apărut în repetate rânduri în platoul Antena 1, au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu coronavirus, relatează Pagina de Media. Postul de televiziune a mai anunţat că şi unul dintre membrii echipei sale a fost depistat pozitiv, fără a-i face public numele.

În plus, Antena 1 a anunţat că echipa emisiunii Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi siguranţa persoanelor ce au avut un contact direct.

“A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecţie, atât în platou, cât şi în redacţie şi au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacţi direcţi”, a mai precizat postul de televiziune.

Din acest motiv, ediţia de joi a emisiunii a fost înlocuită cu o ediţie difuzată în reluare urmând ca, de vineri, emisia să îşi urmeze cursul firesc.

De notat că în acelaşi platou se filmează, dimineaţa, emisiunea cu Răzvan şi Dani. Emisiunea nu a fost afectată, urmând să fie difuzată normal din 23 iulie.

Reamintim că directorul postului Antena 3, Mihai Gâdea, a anunţat pe data de 18 iunie că la postul Antena 1 au fost înregistrate 9 cazuri confirmate de Covid-19. Asta după ce, cu o zi în urmă, cântăreţul Marcel Pavel, colaborator frecvent la Antene, fusese confirmat că infectat cu noul coronavirus şi internat la Institutul “Matei Balş”.

Cum Marcel Pavel participa la filmările din cadrul unui show de la postul citat, toate persoanele venite în contact cu el au fost testate pentru Covid-19. Rezultatul a fost că 9 persoane aveau să fie confirmate ca infectate cu noul coronavirus.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură