Ciucă anunţă două măsuri în sprijinul românilor afectaţi de creşterile de preţuri

Nicolae Ciuca - premierul Romaniei
Nicolae Ciuca - premierul Romaniei (Epoch Times România)

Premierul Nicolae Ciucă anunţă intrarea în vigoare, de vineri, a două măsuri în sprijinul românilor afectaţi de creşterile de preţuri. Mai exact, este vorba de creşterea valorii tichetelor de masă şi de acordarea unui sprijin bănesc pensionarilor cu venituri sub 2.000 lei/lunar.

"De astăzi, intră în vigoare încă două măsuri importante din pachetul 'Sprijin pentru România', prin care protejăm românii afectaţi de creşterile de preţuri:

1) Valoarea tichetelor de masă va creşte cu 50%, de la 20 la 30 de lei.

2) Pensionarii cu venituri sub 2.000 de lei vor primi un ajutor de 700 de lei (după cel acordat în ianuarie celor cu pensii sub 1.600 de lei).

Continuăm să implementăm măsuri de sprijin pentru oameni în această perioadă. Misiunea noastră este să trecem cu bine ţara prin crizele multiple care ne afectează şi să demarăm reformele masive asumate prin PNRR", scrie Ciucă, pe Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne