Cîţu, somat de PSD să îşi depună "demisia în alb" care să se activeze dacă va rata ţinta de vaccinare

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times România)

Partidul Social-Democrat i-a cerut luni premierului Florin Cîţu, într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook, să îşi depună demisia în alb care să se activeze dacă va rata ţinta de vaccinare anti-COVID asumată public.

"Campania de vaccinare se îndreaptă cu paşi repezi spre un răsunător eşec! Doar 30% dintre bătrânii şi bolnavii cronici au fost vaccinaţi până în acest moment, iar numărul celor înscrişi pe platforma online scade vertiginos, semn că lumea îşi pierde încrederea. Cu cât se ceartă mai mult Cîţu cu Voiculescu, PNL cu USR etc., şi cu cât ei înşişi încalcă mai des regulile anti-COVID-19, cu atât scade încrederea în vaccinare", se arată în postarea citată.

În opinia social-democraţilor, ţinta de 10,4 milioane de persoane imunizate se transformă treptat într-o misiune imposibilă, ceea ce înseamnă o prelungire la nesfârşit a obligaţiilor impuse populaţiei.

"Suferă toată lumea din cauza unor incompetenţi! Este numai şi numai vina lor! Premierul Cîţu trebuie să îşi depună demisia în alb care să se activeze dacă va rata ţinta de vaccinare, pentru că el este în fruntea acestui Guvern marcat de scandaluri, confuzie şi incompetenţă!", au transmis pesediştii.