Cîţu, semnal de alarmă: GAME OVER - PSD introduce în regim de urgenţă AUSTERITATEA

Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul senatorilor PNL Florin Cîţu a acuzat, vineri, pe pagina sa de Facebook, că programul de guvernare al PSD a eşuat, urmează "aterizarea forţată a economiei".

"GAME OVER - PSD introduce în regim de urgenţă AUSTERITATEA - tăieri de cheltuieli şi taxe noi! România rămâne cu cel mai mare deficit bugetar din UE. Asta în timp ce restul ţărilor au scăzut deficitul bugetar de la un an la altul. Răbdarea Comisiei Europene a ajuns la limită. Urmează măsuri împotriva României, în special legate de fonduri UE. Investitorii penalizează DEZASTRUL bugetar cu dobânzi din ce în ce mai mari. Este GAME OVER pentru PSD-ALDE = FALIMENTUL programului de guvernare. Wage led growth ajunge la lada de gunoi a istoriei. Un experiment care a falimentat România", a declarat Cîţu.

Potrivit liberalului, indiferent de măsurile pe care le ia acum PSD, unele copiate de la opoziţie, dezastrul este inevitabil.

"Vor răspunde toţi pentru distrugerea economiei şi mai ales pentru măsluirea datelor oficiale. Atât politicienii cât şi funcţionarii care i-au ajutat. Urmează rectificare bugetară NEGATIVĂ. Nu sunt bani nici pentru pensii şi nici pentru primari. Nu sunt bani nici măcar pentru cheltuieli curente. Tăierea cheltuielilor nu ajunge. După cum vedeţi apar impozite noi. Puneţi-vă centurile de siguranţă, urmează aterizarea forţată a economiei", a afirmat Cîţu, postând graficul de mai jos realizat de Eurostat.

foto
foto (Eurostat)