Cîţu, dezvăluiri despre vizita premierului Dăncilă în SUA: "Se pedepseşte cu închisoare"

Mihai Fifor, Viorica Dancila si Eugen Teodorovici
Mihai Fifor, Viorica Dancila si Eugen Teodorovici (Epoch Times România)

Senatorul PNL Florin Cîţu acuză, într-o postare pe Facebook, că vizita în SUA pe care efectuează începând de azi Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor este, de fapt, una privată şi susţine că atât premierul cât şi companionii săi trebuie să îşi plătească din buzunar călătoria.

Potrivit senatorului, în caz contrar, respectiv dacă cheltuielile vor fi suportate de la bugetul ţării, aceasta se numeşte deturnare de fonduri şi se pedepseşte cu închisoarea.

Redăm integral postarea senatorului:

"Vioricăi i s-a stricat maioneza!

American Chamber of Commerce în România, AmCham, a dat un comunicat CLAR- NU ESTE IMPLICATĂ în vizita premierului României în SUA.

În traducere, Viorica, bichonul şi antropologul se duc într-o călătorie PRIVATĂ în SUA.

Treaba lor.

Pe noi ne interesează altceva. Cine plăteşte?

Pentru că este o vizită privată costul cu această călătorie trebuie suportat DOAR de Viorica, bichon şi antropolog. ATÂT. Orice cheltuială de la buget pentru această călătorie înseamnă deturnare de fonduri şi se pedepseşte cu închisoarea. Viorica, ai grijă mare. Curtea de Conturi tace acum dar nu va mai tăcea în câteva săptămâni. Garantez.

Încă un aspect. Biroul Permanent al Senatului a aprobat ca în această vizită privată să meargă şi vicepreşedintele senatului de la PSD, Valeca. Mâine voi cere BP din Senat să nu plătească niciun leu pentru domnul Valeca având în vedere caracterul PRIVAT al acestei călătorii.

Şi acum o întrebare pentru Viorica: cum credeai tu că o să te întâlneşti cu Mike Pence, un republican, aranjându-ţi vizita privată cu un democrat?

P.S. trecem la profesionalism DOAR atunci când toată (nu doar o parte) presa preia informaţii şi citează şi sursa. Is this too much to ask?", scrie, pe Facebok, Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne