Cîţu, către liberalii din Tulcea: Aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit pentru asta!

Florin Cîţu
Florin Cîţu (Facebook - Florin Cîţu)

Premierul Florin Cîţu i-a felicitat, sâmbătă, pe liberalii tulceni că nu i-au mai permis unui senator din judeţul Tulcea să reintre în Parlament, adăugând că aceştia au salvat România „de un spion rus”.

„Aţi salvat România, aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte mult rău, un senator din Tulcea, şi l-aţi redat sectorului privat. Acolo face rău poate, dar unei singure companii şi va pierde, dar felicitări! Aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit pentru asta", a precizat Cîţu, citat de Agerpres, la conferinţa judeţeană a PNL Tulcea.

Totuşi, premierul nu l-a numit pe aşa zisul „spion rus” care a reprezentat judeţul Tulcea în Parlament.

La finalul conferinţei, întrebat în legătură cu remarca sa, Cîţu a râs şi a afirmat că termenul folosit „era cu ghilimele”.

„Ştiţi foarte bine... senatorul de Tulcea. Votul tulcenilor a scăpat România de ceea ce putea să facă senatorul de Tulcea în Parlamentul României. Toată lumea ştie cine este. E un senator care nu e senator, dar speră să fie”, a adăugat premierul Cîţu.

Cel mai probabil, premierul Citu a făcut referire la fostul ministru al Finanţelor Eugen Teodorovici, având în vedere că nu este prima dată când l-a catalogat pe acesta drept un spion rus.

Reamintim că, la alegerile din toamna anului trecut, Teodorovici a deschis lista pentru Senat a PSD Tulcea, fără a prinde totuşi un loc in Parlament.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne