Cîţu, atac la partenerul de guvernare PSD: ”Liviu Dragnea a încercat doi ani să schimbe cota unică, este aceeaşi meteahnă”

Florin Cîţu - preşedintele PNL
Florin Cîţu - preşedintele PNL (Epoch Times Romania)

Fostul preşedinte PNL Florin Cîţu a criticat, luni, iniţiativa PSD-ului de a introduce impozitarea progresivă, afirmând că Liviu Dragnea - devenit pentru mulţi români un simbol al răului - a încercat doi ani de zile să schimbe cota unică iar ceea ce face PSD acum "este aceeaşi meteahnă".

Cîţu, care nu mai are nicio calitate pentru a vorbi în numele partidului, a mai declarat că, pentru PNL, este o linie roşie faptul că nu se vor introduce taxe şi impozite noi, încă de la formarea coaliţiei.

De asemenea, fostul lider PNL a precizat că, atunci când s-a forma actuala coaliţie, a avut două linii roşii, fără taxe şi impozite noi şi să avem 7% investiţii în buget, relatează Ziare.com.

"Ştim că PSD, de fiecare dată când este la guvernare, încearcă. Liviu Dragnea a încercat doi ani de zile să schimbe cota unică, să introducă impozit progresiv", a mai arătat el.

"Este aceeaşi meteahnă a lui Liviu Dragnea, PSD-ul merge în aceeaşi direcţie", a mai afirmat el.

Florin Cîţu a mai susţinut că ceea ce a făcut PNL până acum prin eliminarea de taxe şi digitalizare a adus mai mulţi bani la buget.

"Să introduci taxe nu îţi aduce bani la buget decât pe termen scurt, pentru că, după aceea, îşi creşte evaziunea fiscală", a declarat liberalul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne