Circ în direct la TV: Ciutacu şi Cumpănaşu se acuză reciproc că au primit şpăgi şi că îşi înşală soţiile

Victor Ciutacu şi Alexandru Cumpănaşu
Victor Ciutacu şi Alexandru Cumpănaşu (Facebook / Victor Ciutacu)

Victor Ciutacu şi Alexandru Cumpănaşu au fost, luni seara, la România TV, protagoniştii unui schimb dur de acuzaţii şi insulte. Cei doi s-au acuzat reciproc că au luat şpagă şi că îşi înşală soţiile, relatează site-ul de ştiri aktual24.ro. În scandal a intervenit şi soţia fostului prezidenţiabil, care i-a luat apărarea într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Redăm o parte din duelul verbal dintre Ciutacu şi Cumpănaşu:

Cumpănaşu: Viaţa mea privată vă priveşte foarte mult. M-am săturat să faceţi voi acuma rating pe seama mea la infinit. Totuşi, sunt nişte limite. Vă ajut de un an jumate, de când cu Alexandra. Ce nu înţeleg eu e că viaţa mea privată nu te interesează, dar vorbeşti de organele mele genitale, înţeleg că te-ai exprimat tu cu guriţa ta…

Ciutacu: Dacă vrei să ne întoarcem la subiectul acesta intru la fotografii în telefonul meu şi îţi arăt în direct… pe al tău nu pe al meu.

Cumpănaşu: Care era relevanţa?

Ciutacu: Dragul meu, nu eu am candidat la preşedinţie şi le-am trimis penisul femeilor, prietene. Ne întoarcem la subiect sau nu?

Cumpănaşu: Ne întoarcem la subiect cum? Cu toate târâturile astea în direct?

Ciutacu: Întrebare directă! Ai luat 40.000 de euro la plic în campania electorală, în Italia?

Cumpănaşu: Mergem pe bârfe? Ai luat 20.000 de euro o şpagă de la nu ştiu ce privatizare?

Ciutacu: I-auzi, mă! Hai că ne întâlnim în instanţa de judecată. Eşti primul care spune treaba asta. Bătrâne, eu nu te-am sunat să ne punem poalele în cap.

Cumpănaşu: Tu nu ai nicio informaţie concretă.

Ciutacu: Ba da, am o plângere penală că ai luat 40.000 de euro la plic.

Cumpănaşu: E o femeie care face videochat şi care a fugit din ţară.

Ciutacu: Şi ce dacă a făcut videochat, tu ai făcut mai videochat decât ea când ai trimis penisul unei femei măritate. Las-o naibii de treabă.

Cumpănaşu: Eu nu mă iau de amantele tale. Adică cine te crezi tu?

Ciutacu: Băi, ai fost vreodată la curve cu mine ca să vorbeşti de amantele mele? Nu îţi e ruşine?

Cumpănaşu: Dar ţie nu îţi e ruşine să vorbeşti cu mine aşa? Da până când?

Ciutacu: Nu mie îmi depune lumea plângeri penale că iau bani la plic, nu eu trimit penisul la femei. Nu îţi e ruşine?

Ciutacu: Tu ţi-ai făcut publică viaţa privată. Ţi-ai expus soţia şi copiii unor mizerii, de obsedat sexual. Asta ai făcut.

Cumpănaşu: Ce ai făcut, mă?

Ciutacu: Scoateţi-l, mă, pe ăsta afară din direct!

Ulterior, soţia lui Alexandru Cumpănaşu, Simona, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care i-a luat apărarea soţului ei, afirmând că acesta “rămâne acelaşi bărbat curajos şi tată dedicat, de care suntem mândri”. În plus, Simona Cumpănaşu susţine că “mascarada televizată” din ultimele săptămâni este cea care a adus “grave prejudicii” familiei sale prin încălcarea dreptului la intimitate şi lipsă de obiectivitate în prezentarea informaţiilor.

“Contrar spuselor realizatorului emisiunii, niciun act normativ în vigoare nu diferenţiază dreptul la demnitate, intimitate şi viaţa privată a unei persoane. În faţa legii suntem cu toţii egali în drepturi şi obligaţii, cu atât mai mult cu cât soţul meu, Alexandru Cumpănaşu, nu ocupă o demnitate publică. Această mascaradă televizată pe care o difuzaţi de peste trei săptămâni încalcă flagrant prezumţia de nevinovăţie, aducând grave prejudicii familiei noastre prin încălcarea a numeroase drepturi şi lipsă de obiectivitate în prezentarea informaţiilor. Mizeriile la care sunt expusă sunt pompos construite prin distorsionarea faptelor şi prezentarea unor informaţii fără efectuarea unor minime verificări. Prin urmare, domnule Ciutacu, nu soţul meu mă expune unor mizerii, ci dumneavoastră împreună cu postul de televiziune pentru care lucraţi, încălcându-ne drepturile cu bună ştiinţă! Pentru noi ca familie, Alexandru Cumpănaşu rămâne acelaşi bărbat curajos şi tată dedicat, de care suntem mândri! Viaţa noastră privată, ne aparţine doar nouă!”, a susţinut Sorina Cumpănaşu.

Reamintim că fostul prezidenţiabil Cumpănaşu exploatează, de ceva vreme, reţeaua Tik Tok pentru a-şi construi notorietate printre adolescenţi. Cumpănaşu îşi spune "profu online" - deşi nu este profesor - şi incită elevii la lipsă de respect şi revoltă faţă de profesori. Mai mult, politicianul care şi-a construit notorietatea valorificând în mass media drama Alexandrei Măceşanu, victima monstrului de la Caracal, ar fi abuzat de notorietatea sa pentru a purta dialoguri cu tentă sexuală cu mai multe minore. Un astfel de caz este cel al fetei de 17 ani, care, pentru a scăpa de avansurile lui i-a spus că ei nu îi plac băieţii, moment în care Cumpănaşu i-a propus să facă sex cu soţia lui.

Trebuie precizat că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au început urmărirea penală in rem pentru incitare la ură sau discriminare în legătură cu mai multe postări publicate de Alexandru Cumpănaşu pe reţeaua chineză Tik Tok. Nu în ultimul rând, mama unei tinere a depus recent plângere penală împotriva lui Alexandru Cumpănaşu pentru corupere de minori. Femeia a fost la Secţia 16 de Poliţie din Capitală unde l-a reclamat pe acesta că i-a sedus fiica în perioada în care aceasta era minoră.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne