Ciolacu, mesaj pentru liberali: Buna-credinţă de care a dat dovadă PSD s-a cam terminat

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Screenshot)

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis duminică seara, la Antena 3, că este exclus ca social-democraţii să susţină un eventual Guvern minoritar al PNL.

"Nu o să susţinem un guvern minoritar al Partidului Naţional Liberal, vă anunţ cu toată responsabilitatea. Este exclus aşa ceva.

Buna credinţă cu care am fost imediat după ce am câştigat alegerile şi la preşedinte şi apelul către toate forţele politice, că nu trăim nişte timpuri normale, va veni o criză economică, nu s-a terminat pandemia.

Am zis să mergem cu un guvern de uniune naţională, buna credinţă, cel puţin a mea personală, dar sunt convins că şi a colegilor mei, s-a cam terminat", a declarat Ciolacu, citat de Agerpres.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne