Ciolacu, la atac: Frig, foame, sărăcie! Asta a reuşit creşterea ta economică bolnăvicioasă, Florine!

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times Romania)

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a dezlănţuit, via Facebook, la adresa premierului interimar Florin Cîţu, pe care îl acuză că a condamnat România la "foame, frig şi sărăcie".

"Frig, foame, sărăcie! Asta a reuşit creşterea ta economică bolnăvicioasă, Florine! Premierul demis a dat un ultim (sper) spectacol al delirului politic! Afirmă, cu o seninătate care ţine de patologie, că 'românii vor simţi la facturile din această iarnă creşterea economică'. Reformele de dreapta ne-au adus înainte de Revoluţie! Românii nu aveau atunci ce să cumpere, iar acum au de unde, dar nu şi bani! Şi nu, nu mă refer la acei 1% cu venituri peste medie! Explică-le, Florine, cum a crescut economia ca o rachetă spre cer, celor 7 milioane de oameni aflaţi în risc de sărăcie şi excluziune socială! Explică-le, Florine, cât sunt de fericiţi şi celor 120.000 români aruncaţi în deprivare materială severă în doar un an de guvernare!", a declarat Ciolacu.

Şeful PSD i-a recomandat prim-ministrului interimar ca, în loc să "enerveze oamenii", mai bine să stea cu privirea în pământ de ruşine şi să nu se mai laude.

"Deja ai scufundat barca! Oamenii vor să ştie cum ieşim împreună din catastrofa sanitară! Oamenii au nevoie de soluţii acum! Economia o putem salva, vieţile însă nu le putem recupera!", a adăugat Ciolacu.

Reacţia lui Ciolacu vine după ce premierul Cîţu a anunţat, sâmbătă, că Agenţia de rating Moody's a reconfirmat rating-ul suveran aferent datoriei guvernamentale a României şi a îmbunătăţit perspectiva din "negativă" în "stabilă" şi că, la rândul său, Standard and Poor's a decis să reconfirme rating-ul de ţară precum şi perspectiva "stabilă". Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne