Ciolacu, după criticile lui Corlăţean: "Atacurile nu au fost aşa dure la ce potenţial avem"

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Întrebat despre discursul dur al senatorului Titus Corlăţean care a cerut partidului să renunţe la "peresmisme" şi la "stilul Mitralieră", liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a susţinut că "atacurile nu au fost aşa dure", comparativ cu potenţialul partidului.

Întrebat dacă afirmaţiile lui Corlăţean despre "peremismele" din partid fac referire la Olguţa Vasilescu, Ciolacu a răspuns că numele acesteia nu s-a rostit, relatează Agerpres.

"Atacurile nu au fost aşa dure la ce potenţial avem. Chiar a fost o conferinţă, eu spun, într-o limită a normalităţii. N-am auzit numele doamnei Olguţa Vasilescu pronunţat pe această scenă de către domnul Corlăţean. Sunt ferm convins că a fost o figură de stil, cu adevărat am auzit de un armament greu de mitraliere, acolo şi eu am fost foarte atent. Este părerea domnului Corlăţean şi sunt ferm convins că, dacă îl veţi întreba, are capacitatea să vă răspundă perfect la întrebările dumneavoastră şi să-şi asume cele spuse. Nu a fost o luptă dură, o chiar consider o normalitate", a declarat Ciolacu, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate la filiala PSD Dâmboviţa.

Declaraţiile lui Ciolacu vin în contextul în care Titus Corlăţean a lansat, duminică, la Conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa, un atac dur la adresa europarlamentarului Rovana Plumb, criticând modul în care a condus această organizaţie. Corlăţean a mai susţinut că în partid trebuie să se renunţe "la peremisme" şi "la stilul mitralieră".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne