Ciolacu, despre numirea unui condamnat în Guvern: A avut fiica angajată 4 luni. Într-adevăr, n-a fost la fel de norocos ca alţii

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Şeful social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a fost întrebat miercuri seară, de către reporterul Epoch Times, de ce nu a găsit PSD un alt specialist care să preia funcţia de Secretar General al Guvernului, în contextul în care Marian Neacşu este un politician condamant penal definitiv pentru conflict de interese.

Reporter: PSD a spus întotdeauna, de-a lungul timpului, că are foarte mulţi specialişti, experţi, oameni de valoare. Iată însă că pentru funcţia de Secretar General al Guvernului a insistat cu domnul Neacşu, condamnat penal. Ştiţi bine că există percepţia aceea despre PSD "corupţie, penali etc.". De ce nu aţi venit cu altă propunere?

Ciolacu: În primul rând, să înţeleg că dacă domnul Neacşu a avut fiica angajată patru luni nu este specialist şi este doar un penal?! Domnul Neacşu, într-adevăr, nu a fost la fel de norocos ca alţii.

Reporter: Nu aveaţi un specialist care să nu-şi fi avut fiica angajată patru luni (în mod ilegal)?

Ciolacu: M-aţi întrebat ceva şi îmi permiteţi să răspund, totuşi?!

Reporter: Vă rog!

Ciolacu: Domnul Neacşu este reabilitat juridic, cazierul domnului Neacşu este curat, iar din punctul meu de vedere, domnul Neacşu va fi un secretar general de excepţie al Guvernului României.

Reamintim că premierul Nicolae Ciucă a semnat, luni, decizia de numire a lui Marian Neacşu în funcţia de Secretar General al Guvernului. Desemnarea vine în pofida faptului că în spaţiul public au apărut numeroase critici legate de faptul că Neacşu a fost condamnat penal definitiv pentru conflict de interese după ce şi-a angajat ilegal fiica la biroul său de parlamentar.

Vedeţi reacţia şefului PSD în materialul video.