Ciolacu: Dacă PSD iese pe locul 2 la parlamentare, presupun că îmi depun mandatul. Dar vom ieşi pe primul loc

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Screenshot)

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la Hotnews Live, că, în cazul în care partidul său va ieşi pe locul doi la alegerile parlamentare din decembrie, s-ar putea să îşi depună mandatul.

“Presupun că da [îmi voi depune mandatul, dacă PSD iese pe locul doi – n.r.]. Hai să ne uităm la democraţiile consolidate. Aşa e normal”, a precizat Ciolacu, adăugând că partidul pe care îl conduce va ieşi pe primul loc la scrutinul din decembrie.

Întrebat dacă ar face alianţă cu USR sau PNL, liderul social-democrat a susţinut că este exclus ca PSD să facă un guvern cu liberalii.

“Haideţi să lăsăm românii să voteze şi să vedem apoi cum se va aşeza. Partidul care iese pe primul loc e îndreptăţit să meargă cu propunerea de premier la preşedinte”, a mai afirmat Ciolacu.

De asemenea, făcând referire la afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis că PNL şi USR vor guverna împreună, Marcel Ciolacu a replicat că, în cazul în care ar fi fost “politrucul PNL”, şi el ar fi făcut la fel.

Totodată, Ciolacu a ţinut să precizeze că, de când este preşedintele PSD, scorul partidului a crescut cu 10% şi că direcţia pe care merge acesta este cea corectă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne