Cazul Caracal: Anchetatorii au găsit în maşina lui Dincă o poşetă care nu aparţine Luizei sau Alexandrei

Gheorghe Dinca
Gheorghe Dinca (Captura video)

La percheziţionarea maşinii lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au găsit o poşetă albastră care nu ar aparţine nici Luizei Melencu şi nici Alexandrei Măceşanu, relatează Mediafax, care a citat surse judiciare.

Informaţia a fost confirmată şi de unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, care a mai precizat că în maşina lui Dincă au fost găsiţi şi doi cercei, dintre care doar unul ar fi aparţinut nepoatei sale.

În prezent, lui Dincă i se atribuie oficial două victime - Alexandra şi Luiza - presupusul criminal declarându-le anchetatorilor că le-a ucis pe acestea.

Reamintim că Alexandra, adolescenta de 15 ani din comuna Dobrosloveni, a fost răpită şi sechestrată de Gheorghe Dincă, un fost mecanic auto din Caracal, după ce s-a urcat „la ocazie” în maşina acestuia. Ajunsă în casa lui Dincă, Alexandra a reuşit să apeleze 112 în trei rânduri, anunţând că a fost răpită, sechestrată şi violată, dar forţele de poliţie s-au dovedit incapabile să o ajute în timp util.

În ceea ce o priveşte pe Luiza Melencu, o tânără de 18 ani, aceasta a dispărut la mijlocul lunii aprilie, după ce a spus familiei că merge la Caracal pentru a scoate bani de la bancomat. Mama fetei era plecată la muncă în străinătate, iar fata locuia cu bunicii. Mătuşa Luizei a declarat că, a doua zi de la dispariţia fetei, bunicul acesteia a primit un telefon de la un bărbat care i-a spus să stea liniştit că fata este bine.

Mai amintim că anchetatorii au descoperit fragmente de oase şi dinţi atât în curtea lui Dincă, într-un butoi în care acesta susţine că a ars-o pe Alexandra, cât şi într-o pădurice lângă Caracal. Analizele au relevat că primele fragmente osoase aparţin Alexandrei, în ceea ce priveşte însă oasele din pădure, acestea erau prea arse pentru a se stabili un profil genetic.

Se speră însă că analiza dinţilor şi a altor probe identificate să aducă mai multe informaţii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne