Candidatul USR-PLUS la Sectorul 3: Negoiţă va juca rolul "independentului", la fel ca Oprescu şi Vanghelie

Ana Maria Ciceala
Ana Maria Ciceala (Mihut Savu / Epoch Times)

Candidatul USR-PLUS la Primăria Sectorului 3, Ana Ciceală, a reacţionat după ce contracandidatul său, actualul edil Robert Negoiţă, a anunţat că nu va mai intra în cursa pentru municipalitate cu blazonul PSD.

"Alţi pesedişti, aceleaşi reţete. Robert Negoiţă a anunţat că nu va candida din partea PSD, ceea ce înseamnă că va juca probabil rolul 'independentului'. Am mai văzut această scenetă şi la Oprescu şi la Vanghelie şi ştiu foarte bine care este miza.

Negoiţă vrea să evite asocierea cu PSD, crezând astfel că va salva câteva procente în alegerile locale. Numai că oamenii ştiu exact cu cine au de-a face şi înţeleg foarte bine acest joc de imagine.

Chiar dacă va renunţa la sigla PSD, Robert Negoiţă nu va reuşi să adune voturile necesare pentru a rămâne primar. A făcut destul de mult rău Sectorului 3 şi oamenii îl vor trimite acasă", a transmis Ana Ciceală.

Reamintim că primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a anunţat luni, pe pagina oficială de Facebook, că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale care bat la uşă şi a vorbit despre "căpuşele" din Partid "însetate de sânge, putere şi întuneric". Detalii aici.

căpuşe însetate de sânge, putere şi întuneric

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne