Ca în curtea şcolii: Poliţist sare gardul unităţii pentru a nu fi testat pentru alcool

(Facebook / PolitiaCapitalei.RO)

Un poliţist de la Brigada de Poliţie Rutieră (BPR) a Capitalei a fost protagonistul unei scene amuzante la sfârşitul lunii martie, când, susţin surse Ziare.com, acesta a fost văzut alergând prin curtea unităţii, în cămaşă albă şi ciocate şi sărind gardul acesteia.

Potrivit publicaţiei citate, ar fi fost vorba de comisarul-şef Joe Stoica, unul dintre cei care se ocupă de instrumentarea accidentelor cu autor necunoscut.

În ziua incidentului, la BPR, venise controlul antialcool şi antidrog, iar sursele Ziare.com au afirmat că “se pare că în momentul în care cei care urmau să facă testarea ar fi intrat în biroul lui, acesta avea paharul de vin pe masă”.

De asemenea, continuă sursele, când i s-a spus despre ce este vorba, comisarul-şef a spus că va merge într-un alt birou pentru a lua registrul cu agenţii care se aflau la serviciu în ziua aceea şi pe care urma să-i cheme să fie testaţi cu toţii în biroul său.

“După ce a ieşit pe uşă, a fugit pe scări în jos, a traversat curtea BPR-ului, a sărit gardul şi dus a fost”, au mai precizat sursele citate, adăugând că omul legii nu a mai fost văzut în acea zi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne