Bogdan Andone (FC Voluntari), declaraţii înaintea duelului cu Dinamo Bucureşti

"Trebuie să rămânem concentraţi şi să încercăm să câştigăm, pentru că avem nevoie de puncte.. Mă interesează ca echipa noastră să câştige şi să urcăm pas cu pas în clasament." - Bogdan Andone
Antrenorul echipei de fotbal FC Voluntari, Bogdan Andone.
Antrenorul echipei de fotbal FC Voluntari, Bogdan Andone. (Getty Images)

FC Voluntari şi Dinamo Bucureşti, două echipe aflate în zona retrogradării clasamentului Ligii I, se vor întâlni luni, de la ora 20:30, în etapa a 26-a a campionatului intern.

Bogdan Andone, tehnicianul ilfovenilor a declarat într-o conferinţă de presă online că îşi doreşte maximul de puncte din acest duel, pentru a-şi îndeplini obiectivul de a se salva din zona ruşinoasă a ierarhiei.

"Trebuie să rămânem concentraţi şi să încercăm să câştigăm, pentru că avem nevoie de puncte. Paul Anton este un jucător bun, dar la Dinamo sunt mulţi jucători de calitate. Important este să îi blocăm şi să nu îşi desfăşoare jocul pe care îl doresc. Avem şi ceva probleme de lot, sperăm să nu mai apară nimic până la ora partidei de luni. Mă interesează ca echipa noastră să câştige şi să urcăm pas cu pas în clasament. În rest, nu mă interesează care sunt contracandidatele", a spus Andone.

FC Voluntari ocupă în acest moment poziţia a 14-a cu 24 de puncte, iar Dinamo este pe 13 cu 26 de puncte.