Bijuteriile actriţei Jodie Turner-Smith au fost furate din camera de hotel din Cannes

Jodie Turner-Smith
Jodie Turner-Smith (lofficielusa.com)

Bijuteriile actriţei britanice Jodie Turner-Smith, revelaţia serialului True Blood, au fost furate pe 9 iulie din camera sa de hotel din Cannes. Poliţia judiciară din Nisa a deschis o anchetă.

În timpul Festivalului de Film de la Cannes, actriţei britanice i-au fost furate bijuteriile, a anunţat luni, 12 iulie Poliţia judiciară din Nisa. "Ancheta este în curs de desfăşurare", a declarat pentru AFP o sursă din cadrul Poliţiei, confirmând o informaţie publicată de Nice-Matin şi Hollywood Reporter.

Nu se cunoaşte dacă bijuteriile erau ale actriţei sau dacă i-au fost împrumutate de un brand - o practică obişnuită în timpul Festivalului de Film de la Cannes, relatează publicaţia Le Figaro.

Furtul a fost comis "vineri din camera de hotel, iar actriţa şi anturajul ei au contactat poliţia în cursul zilei", a precizat sursa, subliniind totodată că valoarea bijuteriilor nu atinge zeci de mii de euro, aşa cum s-a menţionat iniţial în presă, şi nu reprezintă "o sumă importantă" în comparaţie cu sumele implicate în diversele evenimente anterioare de pe Coasta de Azur.

Actriţa Jodie Turner-Smith, descoperită în serialul american True Blood, s-a remarcat în filmul din 2019 al regizoarei americane Melina Matsoukas, Queen & Slim. Anul acesta a fost invitată la Cannes pentru a participa la transmisiunea Women in Motio.

De naţionalitate britanică, actriţa a crescut într-o familie de origine jamaicană, mai întâi în Marea Britanie şi apoi în Statele Unite.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură