Becali şi conspiraţiile: Nu mă vaccinez nici dacă mi se taie capul. Odată cu vaccinul îmi bagă placheta aia cu 666

Gigi Becali
Gigi Becali (Screenshot)

Gigi Becali a declarat, într-un interviu acordat la România TV, că nu se va vaccina împotriva SARS-cov-2 nici dacă “moare pe loc” şi nici dacă “i se taie capul” pentru refuz. Totuşi, în ciuda poziţiei sale, patronul FCSB a precizat că nu face campanie anti-vaccin şi nici nu le spune oamenilor să nu îl facă.

„Nu mai scăpăm niciodată de ăsta, de virusul ăsta. Nu mă vaccinez, eu nu. Eu nu mă vaccinez nici dacă mor pe loc. Mi-e frică că vine cu un vaccin şi o să zică după aia: ‘Uite care e treaba. Pentru că nu putem să ţinem evidenţa ca să ştim bine cum eşti tu trebuie să punem în mâna dreaptă un CIP sau în frunte ca noi să citim, să vedem vaccinurile pe care le-ai făcut tu, ca să ştim dacă îţi vine rău pe stradă’. O să cadă lumea de la vaccin ...aşa o să fie.

Nu vreau să fac propagandă împotriva vaccinului. Eu spun ce cred eu şi nu fac vaccinul. Eu nu-i pun pe oameni să nu îl facă, să îl facă. Fiecare să facă, dar eu nu fac. Dacă pui capul aici pe buturugă, tai capul cu barda, întinde mâna faci vaccin! Bă taie capul, dar vaccin nu fac”, a afirmat Becali.

Totodată, potrivit Universul.net, unul dintre motivele pentru care Becali nu se vaccinează este acela că, „odată cu vaccinul, îmi bagă placheta aia cu 666”.

„Diavolul! Satana! Necuratul! Că acum nu mai au doar 5G, au ajuns la 9G! Şi fac şi 10G, că e lumea plină de păcat!”, a continuat Becali.

De asemenea, Gigi Becali a mai susţinut că virusul SARS-cov-2 este un “fleac” şi că, în cazul în care te tratezi din timp, îl poţi “opri”.

„Eu am dat la sute de oameni şi milioane. Medicamente şi la spitale. Că aduceam medicamente şi nu pot să iau le-am donat la spitale, medicamente. Virusul ăsta este un fleac. Dar dacă când mi-a curs nasul sau ochii, puţină temperatură, l-am luat, pac am luat temperatură – eu nu ştiu, nu la oameni, e păcat. Arbidol, vitamina D3, Zinc, vitamina C – Paracetamolul, numai dacă ai temperatură. (…) Virusul asta este fleac dacă îl iei din timp. Îl opreşti. Barieră, hai noroc COVID! Dacă l-ai lăsat 5-6 zile, lasă că n-am nimica, puţin aer condiţionat. Nu domnule, n-am nimic, n-am covid, de parcă e ruşine să ai covid”, a adăugat patronul FCSB.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne