Barna, despre parlamentarii PSD şi AUR: Obişnuinţa de a fura voturi şi când eşti în minoritate – ce poate fi mai ridicol?

Dan Barna - gov.ro
Dan Barna - gov.ro (Epoch Times România)

Vicepremierul Dan Barna, copreşedinte al Alianţei USR-PLUS, a afirmat, marţi seară, într-o conferinţă de presă, că bugetul aprobat pentru 2021 este cel mai ambiţios buget de investiţii pe care l-a avut România vreodată.

"Cele două zile în care am ajuns să votăm bugetul au dovedit un lucru foarte clar: există o majoritate parlamentară stabilă, există o coaliţie de guvernare care şi-a propus să facă aceste reforme. În momentul de faţă, România are un buget. Din acest moment începe activitatea de execuţie, începe marea provocare ca acele proiecte de care România are nevoie şi despre care vorbim de 30 de ani să înceapă să devină realitate în fiecare bucată de Românie, în fiecare judeţ, municipiu, oraş sau comună”, a afirmat Barna după aprobarea bugetului de stat pentru anul 2021 în Parlament.

Liderul USR-PLUS a adăugat că în cele 2 zile de dezbatere a bugetului s-a văzut că această coaliţie de centru dreapta „îşi onorează angajamentele” şi a remarcat “obişnuinţa” parlamentarilor din opoziţie de a “fura voturi” chiar dacă aceştia erau în minoritate.

„Aceste 2 zile au arătat că această coaliţie de centru dreapta îşi onorează angajamentele pe care le-a făcut românilor în campania electorală şi în ciuda unei opoziţii în care am văzut voturi duble şi obişnuinţa aceea de a fura voturi şi când eşti în minoritate – ce poate să fie mai ridicol? - , votul de astăzi al colegilor din Parlament confirmă că din acest moment România intră pe o execuţie bugetară pentru cel mai ambiţios buget de investiţii pe care l-a avut România vreodată”, a subliniat Barna.