Băcanu, după moartea tânărului român campion la Counter Strike: În Rusia cad oamenii de la etaj ca merele din copaci

Cristian Băcanu
Cristian Băcanu (Facebook)

Deputatul PNL Cristian Băcanu şi-a exprimat indignarea, pe pagina sa de Facebook, după ce Alex Dincof, un tânăr român campion la Counter Strike, a căzut în Rusia de la etajul 9 murind în urma impactului.

"Ce pot să spun este că în Rusia cad oamenii de la etaj cum cad la noi merele din copaci. Poliţia Rusă susţine că ar fi un accident sau un suicid însă familia tânărului, stabilită în Italia, consideră că acesta nu avea niciun motiv să se sinucidă. Între timp, ursul rus îşi flexează muşchii cu NATO şi se pregăteşte să invadeze Ucraina, generând astfel cel mai grav incident de securitate la nivel european din ultimii cel puţin 30 de ani", a declarat Cristian Băcanu.

În acelaşi timp, deputatul a atras atenţia că preţurile la gaze, energie şi bunuri au explodat după ce Rusia a strâns robinetul gazului rusesc.

"Aceeaşi Rusie care susţine din umbră politicieni extremişti de tip AUR sau Şoşoacă. Trebuie să fim atenţi la vremurile care vor urma. Ochii la est, sufletul spre vest!", a adăugat Cristian Băcanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne