Avertismentul unui deputat USR: Cu o prezenţă redusă la vot, Dăncilă are şanse reale să ajungă preşedinte

Cornel Zainea
Cornel Zainea (Epoch Times)

Deputatul USR Cornel Zainea a avertizat, miercuri, via Facebook, că Viorica Dăncilă ar putea deveni noul preşedinte al României după alegerile de duminică, în cazul unei prezenţe scăzute la secţiile de votare.

“Cum ar fi dacă… Luni, 25 noiembrie ne-am trezi cu Viorica Dăncilă Preşedinte. Armata ar avea un nou comandant şi sunt convins că doamna Dăncilă ne-ar spune că suntem în siguranţă, că s-a jucat cu tancuri când era mică. Ar participa la şedinţele de Guvern, să dea meditaţii gratis oricărui prim-ministru, că doar are experienţă. Ar fi imaginea României în exterior, deci ar putea discuta prin traducători cu Trump sau Macron, că doamna se descurcă greu spre deloc cu limbile străine. Ar putea graţia!!! Acum înţelegem de ce partidul e atât de unit în această luptă de promovare a unei impostoare”, a menţionat deputatul USR.

Zainea a deplâns faptul că Parlamentul este acum plin de “politicieni dornici să rezolve problemele penale ale şefilor”, şi le-a cerut românilor să facă o alegere potrivită în 24 noiembrie, astfel încât “să avem 5 ani de Românie normală”.

“Sună a glumă? La o prezenţă scăzută la vot, Dăncilă are şanse reale să câştige. La fel s-a întâmplat în 2016, când oamenii au ales oferta PSD, iar reporteriţa Firea a ajuns să gestioneze un oraş mamut. Apoi, Parlamentul a devenit doldora de politicieni dornici să rezolve problemele penale ale şefilor. Suntem în momentul în care avem doar 2 feluri în meniu. Unul ne poate da o indigestie cumplită. Celălalt pare lipsit de gust, dar e opţiunea mai sănătoasă. Alegerea e simplă, până ajungem la fericire, măcar să avem 5 ani de Românie normală”, a conchis Zainea.