AUR înfloreşte în mijlocul crizelor, a luat uşor faţa USR-PLUS în sondaje. "Slavă Domnului că n-avem alegeri în curând"

George Simion
George Simion (Epoch Times România)

Sociologul Remus Ioan Stefureac, directorul INSCOP, a postat pe pagina sa de Facebook un grafic al intenţiei de vot în România care relevă faptul că AUR le-a luat uşor faţa celor de la USR-PLUS în preferinţele românilor.

"Începând din februarie 2021, AUR este al treilea partid din România în ceea ce priveşte intenţia de vot, aproape dublându-şi scorul obţinut la alegerile din urmă cu 4 luni. Sunt tare curios cum vor arăta cifrele peste o lună, după isprăvile politice recente. Nu ştiu care sunt calculele USR-PLUS, nu ştiu care sunt calculele prin coaliţie, dar s-ar putea ca alegătorii să le dea peste cap toate socotelile. Slavă Domnului că nu avem alegeri în curând ar spune unii, dar ferească Sfântu' de furia populară ar spune alţii. Mai ales în perioade fertile pentru populism, manipulare şi demagogie", a declarat sociologul.

Potrivit directorului INSCOP, în unele momente e chiar greu să fii la guvernare, dar fuga de răspundere şi asumare e un păcat capital pentru orice politician/partid.

"Ţara se află în pandemie şi trebuie să fie guvernată responsabil pentru a avea o şansă de a ieşi cu bine din încercare. Până la urmă, niciun politician/ministru nu este mai presus de interesul public şi binele comun", a precizat sociologul.

Februarie / Martie

PSD - 26,8% / 30,6%

PNL - 25,9% / 26,3%

AUR - 16,7% / 15,3%

USR-PLUS - 16,5% / 14,2%

Pro România - 4% / 4,7%

PMP - 4,1% / 3,8%

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne