Astra Giurgiu, la un meci distanţă de finala Cupei României la fotbal

Gruparea giurgiuveană a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Cupei României la fotbal. Unicul gol al partidei a fost reuşit de bosniacul Sulejman Krpic (4).
(Dino Panato / Getty Images)

Astra Giurgiu şi-a creat un minim avantaj în lupta pentru calificarea în finala Cupei României la fotbal după victoria cu scorul de 1-0 înregistrată marţi seara pe Stadionul ''Marin Anastasovici'' în faţa formaţiei Dinamo Bucureşti.

Gruparea de la malul Dunării a început practic partida de la scorul de 1-0, după ce atacantul bosniac Sulejman Krpic a reuşit deschiderea scorului încă din minutul 4 cu un şut la colţul scurt.

"Ar trebui să fim bucuroşi că am câştigat şi nu am primit gol, dar mi-aş fi dorit să marcăm mai multe. A avut şi Dinamo ocazii. M-a deranjat că nu am ţinut mai mult de minge, să avem posesie, mai ales că după gol Dinamo trebuia să rişte. Nu am fost lucizi, inspiraţi la ultima pasă, am pierdut uşor şi trebuia iar să alergăm după minge. A fost bine pe faza de apărare, dar îmi doream mult mai mult pe faza de atac.

Dinamo e într-o poziţie pe care nu şi-o doresc, dar sper să câştigăm şi vineri. Nu mă interesează problemele de la Dinamo, le urez să fie sănătoşi", a declarat tehnicianul Astrei, Eugen Neagoe după meci.

Manşa secundă a semifinalelor competiţiei organizate de FRF este programată pe 12 mai, dar până atunci cele două echipe vor mai sta faţă în faţă peste trei zile în prima rundă din playout Ligii I.

Cealaltă semifinală, dintre Universitatea Craiova şi ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu este programată miercuri pe Stadion ''Ion Oblemenco'' cu începere de la orele 19:00.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport