Adina Alberts se dezlănţuie la adresa lui Rafila: Domnul ne consideră pe noi toţi nişte microbi

Adina Alberts
Adina Alberts (Adina Alberts / Facebook)

Controversatul chirurg estetician Adina Alberts, soţia omului de afaceri Viorel Cataramă, se dezlănţuie la adresa senatorului Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, după ce au avut o dispusă în direct la Antena 3.

"Din păcate Alexandru Rafila nu face parte din categoria bărbaţilor manieraţi. Desele întreruperi şi ironiile deşănţate m-au descumpănit! Îl ştiam altfel... Dl Rafila nu face parte nici din categoria medicilor care să fi interacţionat vreodată cu vreun pacient, având în vedere specialităţile paraclinice în care este dumnealui calificat. Dl Rafila ne consideră pe noi toţi nişte microbi pe lamelele de microscop din laboratorul dumnealui... Am încercat să port un dialog cu o persoană înalt calificată. Dar am realizat că mă chinui să explic cât de important este OMUL, unui om fără urmă de empatie", a declarat Adina Alberts.

Potrivit soţiei lui Cataramă, nicio instituţie a statului nu a făcut muncă de informare, nici Ministerul Sănătăţii, nici şeful DSU Raed Arafat, nici Rafila.

"Nimeni nu a depus nici cel mai mic efort în a informa corect şi complet ce este acest vaccin (anti-COVID) şi ce este tehnologia ARN mesager. Medicina este pentru OAMENI. Că asistăm la un experiment mondial ... Nu cred că mai e o noutate pentru nimeni. Poate unii vor să fie voluntari şi îşi asumă riscurile. Lucru lăudabil de altfel. Dar poate unii nu doresc să îşi asume niciun risc. Este dreptul lor să fie informaţi. M-a mai frapat lipsa de verticalitate a dlui Rafila, vezi incidentul cu Prof Dr Pop, căreia în culise i-a spus să nu se vaccineze, iar în direct i-a zis să se vaccineze. (...) M-a mai frapat şi lipsa de coerenţă în acţiune, dl Rafila susţinând că deşi are toată încrederea în FDA şi EMA care au evaluat vaccinul Pfizer şi l-au acreditat, totuşi dumnealui nu se vaccinează sub 'pretextul' că a fost bolnav şi are anticorpi, chiar dacă în prospect se spune clar că se pot vaccina toate persoanele care s-au vindecat, chiar şi cele care sunt bolnave dacă simptomatologia este uşoară. Şi că o culme a paradoxurilor dlui Rafila, deşi a declarat că are anticorpi deci este protejat, dumnealui a ales să stea cu mască toată emisiunea...", a continuat Adina Alberts.

În continuare, soţia lui Cataramă s-a plâns şi de atitudinea lui Marius Pieleanu.

"Apoi a intervenit foarte cunoscutul sociolog Marius Pieleanu ... Chiar m-a avertizat că declaraţiile mele vizavi de vaccinul experimental de la Pfizer pot reprezenta o ameninţare la securitatea statului român, în condiţiile în care eu nu făceam decât să explic mecanismul de acţiune al vaccinului ARN mesager, acela care este postat pe pagina oficială a Ministerului Sănătăţii. Dar pe dl Pieleanu nu mă pot supăra, nu am pretenţia de la dumnealui să fi înţeles ceva din detaliile legate de mecanismul de acţiune. În schimb, Dlui Rafila nu-i pot găsi nicio scuză pentru lipsa de sinceritate pe care a manifestat-o faţă de noi toţi atunci când l-am întrebat, în direct, dacă dânsul consideră că acest vaccin este sigur, iar răspunsul lui a fost DA, în condiţiile în care este contrazis chiar de prospect / acte oficiale ale EMA, unde este scris negru pe alb 'Serious and unexpectable side effects may occur. Pfizer-BioNTech Covid vaccine îs still being studied in clinical trials.' (Pot apărea reacţii adverse grave şi neşteptate. Vaccinul Pfizer-BioNTech Covid este încă în studiu în cercetări clinice)", a conchis Adina Alberts.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne